reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Rozmawiałam z lekarzem. beta sporo spadła i na tą chwilę nie ma zagrożenia że pęknie. czyli nie muszę iść do szpitala. jest na 98% pewny że samo wszystko się oczyścić. wrazie mocnego bólu to wtedy do szpitala. tyle mnie pocieszylo bo mój brat jutro się żeni i chciałbym być przy tym. także chyba nie jest aż tak źle. teraz czekam tylko na krwawienie.

reklama
Rozmawiałam z lekarzem. beta sporo spadła i na tą chwilę nie ma zagrożenia że pęknie. czyli nie muszę iść do szpitala. jest na 98% pewny że samo wszystko się oczyścić. wrazie mocnego bólu to wtedy do szpitala. tyle mnie pocieszylo bo mój brat jutro się żeni i chciałbym być przy tym. także chyba nie jest aż tak źle. teraz czekam tylko na krwawienie.
Badz dobrej mysli, dobrze e jutro masz taka uroczystosc to bedziesz wsrod ludzi i choc troche oderwiesz sie od tego co sie stało

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

biedna :( jak Ty sie trzymasz co?

Queen_b apropos twojego pocieszacza nastroju to był wczoraj mój [emoji4]Zobacz załącznik 782170

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No ładnie a jutro do chrzesnicy na ur jade a tam siora nakarmic mnie chce ciastem marchewkowym i z buraka i z cukini [emoji39]chyba jak wroce to sama cos upieke na chodzi za mna toffiiii pycha sto lat nie robilam wiec czas najwyzszy.[emoji5]

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

reklama
Do góry