Lanvin
Fanka BB :)
Niee, ten cykl jest raczej spalony, nie staraliśmy się jakoś :-)Toż to pachnie ciążą!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee, ten cykl jest raczej spalony, nie staraliśmy się jakoś :-)Toż to pachnie ciążą!!!
A pewnie się nakręcę jak w zeszłym miesiącu, a na weekend przyjdzie @ :-) Jakoś mam poczucie, że nic z tego i czekam na tego małpiszona spokojnie, chociaż chciałabym żeby już przylazła i spokój :-)no to ladne szanse na ciaze
odgon te zle mysli, prosze myslec pozytywnieA pewnie się nakręcę jak w zeszłym miesiącu, a na weekend przyjdzie @ :-) Jakoś mam poczucie, że nic z tego i czekam na tego małpiszona spokojnie, chociaż chciałabym żeby już przylazła i spokój :-)
jak zaszlam to jajniki zaczely bolec mnie w okolicy terminu @, wczesniej nic nie bolaly po owulacjiDziewczyny dziś 21dc,czy miałyście w ciąży takie uczucie ciśnienia w jajnikach w dół,mdli mnie od wczoraj ale to może urojenia,czuję ten jajnik po lewej stronie
Lux a jak długo bolał Cię brzuch na początku ciąży, bo mnie zaczął bolec dzień przed spodziewaną miesiączką i boli cały czas z przerwami, nie jakoś mocno tak jak na okres, ale trochę mnie to niepokoi czy to napewno normalne.jak zaszlam to jajniki zaczely bolec mnie w okolicy terminu @, wczesniej nic nie bolaly po owulacji
wiesz, jak tak se przypomne to...u mnie zawsze bolaly na owulacje, norma, a potem to roznie, raz bolal prawy, raz lewy, a czasami zaden...nieraz bolalo tak, ze az zwijalam sie z bolu, aha i u mnie czesto jajniki byly przeziebione wiec moglo tez przez to bolecA czy jajniki bolą Was naprzemiennie co miesiąc? Czy np tylko prawy, albo tylko lewy? Mnie boli tylko lewy, bolał w okolicy owu i teraz w tym tygodniu kilka razy, przedwczoraj wieczorem bolał przez dwie godziny i odpuścił.
Lux a jak długo bolał Cię brzuch na początku ciąży, bo mnie zaczął bolec dzień przed spodziewaną miesiączką i boli cały czas z przerwami, nie jakoś mocno tak jak na okres, ale trochę mnie to niepokoi czy to napewno normalne.