reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Toż to pachnie ciążą!!! ;)
Niee, ten cykl jest raczej spalony, nie staraliśmy się jakoś :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Dziewczyny dziś 21dc,czy miałyście w ciąży takie uczucie ciśnienia w jajnikach w dół,mdli mnie od wczoraj ale to może urojenia,czuję ten jajnik po lewej stronie

A czy jajniki bolą Was naprzemiennie co miesiąc? Czy np tylko prawy, albo tylko lewy? Mnie boli tylko lewy, bolał w okolicy owu i teraz w tym tygodniu kilka razy, przedwczoraj wieczorem bolał przez dwie godziny i odpuścił.

qdkkx1hpzei65q7s.png

jak zaszlam to jajniki zaczely bolec mnie w okolicy terminu @, wczesniej nic nie bolaly po owulacji
Lux a jak długo bolał Cię brzuch na początku ciąży, bo mnie zaczął bolec dzień przed spodziewaną miesiączką i boli cały czas z przerwami, nie jakoś mocno tak jak na okres, ale trochę mnie to niepokoi czy to napewno normalne.

A czy jajniki bolą Was naprzemiennie co miesiąc? Czy np tylko prawy, albo tylko lewy? Mnie boli tylko lewy, bolał w okolicy owu i teraz w tym tygodniu kilka razy, przedwczoraj wieczorem bolał przez dwie godziny i odpuścił.

qdkkx1hpzei65q7s.png
wiesz, jak tak se przypomne to...u mnie zawsze bolaly na owulacje, norma, a potem to roznie, raz bolal prawy, raz lewy, a czasami zaden...nieraz bolalo tak, ze az zwijalam sie z bolu, aha i u mnie czesto jajniki byly przeziebione wiec moglo tez przez to bolec

reklama
Lux a jak długo bolał Cię brzuch na początku ciąży, bo mnie zaczął bolec dzień przed spodziewaną miesiączką i boli cały czas z przerwami, nie jakoś mocno tak jak na okres, ale trochę mnie to niepokoi czy to napewno normalne.

Normalne, bo macica się rozciąga. Mnie pobolewało jakiś czas, miałam też takie bóle, że spać nie mogłam, ale generalnie wszystko było ok :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry