u mnie bylo tak ze cykle przed zajsciem mialam ksiazkowe i mialam dostac okres 16 kwietnia w sobote i z rana juz tak strasznie bolal brzuch, w pracy nie moglam wysiedziec, doszla biegunka (ja zawsze jak mialam dostac @ to z toalety nie schodzilam) no i tak bolal i bolal plus ta biegunka a ja co chwile do ubikacji biegalam a tu cisza, okresu brak, doszly bole jajnikow i to mnie ruszylo, ze chyba zaskoczylam i jestem w ciazy, nastepnie w niedziele bol miesiaczkowy zniknal a doszedl inny, nietypowy, doszly wtedy mdlosci i juz wiedzialam, ze chyba naprawde cos sie kroi...w poniedzialek czulam takie rozciaganie i ciagniecie w dole brzucha plus mdlosci i wtedy po test polecialam z samego rana w pracy, potem bole miesiaczkowe wrocily i trwaly codziennie, jak poszlam do ginki na wizyte to powiedziala, ze te bole to norma, bo rozciaga sie macica i nie mam sie martwic takze Ania spokojnie, u nas na grudniowkach wiele dziewczyn mialo te bole na poczatku ciazy i wszystko okLux a jak długo bolał Cię brzuch na początku ciąży, bo mnie zaczął bolec dzień przed spodziewaną miesiączką i boli cały czas z przerwami, nie jakoś mocno tak jak na okres, ale trochę mnie to niepokoi czy to napewno normalne.
reklama
Iza ... :, (
Sylwka ja też muszę mojego zaczepiać żeby coś z tego było. Nam się zawsze chce rano lub kolo 17 a wtedy nasza mała bestia po domu lata i trzeba się w łazience zamknąć [emoji23]
Lux ja w ciąży byłam napalony niczym piec kaflowy w zimę
Ze ty dajesz rade w pracy jeszcze być. Tego właśnie nie chciałam l. Ja muszę dojeżdżać do pracy i potem 7h przed kompem i się stresować bo mam taką pracę. Rok temu facet groził mi śmiercią np i nie wiem czy właśnie między innymi przez niego nie poronilam
Ania czekam z tobą na wyniki.
Lanvin oby to było to !
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Sylwka ja też muszę mojego zaczepiać żeby coś z tego było. Nam się zawsze chce rano lub kolo 17 a wtedy nasza mała bestia po domu lata i trzeba się w łazience zamknąć [emoji23]
Ze ty dajesz rade w pracy jeszcze być. Tego właśnie nie chciałam l. Ja muszę dojeżdżać do pracy i potem 7h przed kompem i się stresować bo mam taką pracę. Rok temu facet groził mi śmiercią np i nie wiem czy właśnie między innymi przez niego nie poronilam
Lanvin oby to było to !
ja juz nie pracuje, we wrzesniu na l4 poszlam 6,5 miesiaca wytrzymalam, o matko co to za koles, co Ci tak grozil? straszneIza ... :, (
Lanvin oby to było to !
Lanvin
Fanka BB :)
Ty pisałaś chyba, że w sklepie pracowalaś? W jakiejś sieciówce, czy spożywczy?ja juz nie pracuje, we wrzesniu na l4 poszlam 6,5 miesiaca wytrzymalam, o matko co to za koles, co Ci tak grozil? straszne
Psychopata straszny nawet na policje go zgłosiłam. A tylko dlatego że dostał dyscyplinarne zwolnienie za nadużywanie alkoholu. Ja raz na pół roku mam takich świrów.ja juz nie pracuje, we wrzesniu na l4 poszlam 6,5 miesiaca wytrzymalam, o matko co to za koles, co Ci tak grozil? straszne
Emzilka
Wlasnie wrocilam od ginekologa... Znowu swiat mi sie zatrzasl... Na lewym jajniku utworzyla mi sie torbiel 4 cm...... Dostalam duphastan i w 12-13 dniu cyklu na kontrol mam isc.... Jak nie pomoze to antykoncepty ;-( na dwa miesiace conajmniej.....
Aleksandrax
Na początku widać było ze jest bardzo niepewny ale pomagał, pieluchy zmieniał, w nocy czasem podawał, sprzatal, gotował, no i przede wszystkim wyłącznie on kąpał, ja może ze 3 razy kąpałam małego. Nie mogę narzekaćA teraz pytanko do wszystkich tych które już mają swoje pociechy. Jak tam wasi m ? Pomagali wam przy dziecku ? Zmieniali pieluszki i wstawali w nocy czy bardziej na uboczu byli ?
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Z tymi jajnikami to bardzo niepewne, kłuł mnie z lewej a ginka mówi że owu było z prawego
Z tym seksem w ciazy to ciezko, trzeba uważać i człowiek się stresuje żeby być delikatny itp więc jest mdly i bez sensu :/
Ja jestem z tych co od glaskania ida spać a na seks to trzeba ostro i zdecydowanie [emoji14]
Bulbasek
Wlasnie wrocilam od ginekologa... Znowu swiat mi sie zatrzasl... Na lewym jajniku utworzyla mi sie torbiel 4 cm...... Dostalam duphastan i w 12-13 dniu cyklu na kontrol mam isc.... Jak nie pomoze to antykoncepty ;-( na dwa miesiace conajmniej.....
Bądź dobrej myśli. Ja 4 lata temu miałam zatrzymanie @. Nie wiedziałam o co chodzi. Ciąża? Testy negatywne. Poszłam do gina a tam torbiel jak jajo 7 cm. Zaczął gaafac: do szpitala, operacja. Jak wyszłam od niego to się poplakalam. Poszłam potem do swojego gina (wtedy byłam na wyjeździe u innego) daje mu usg, on mi robi ponowne a po torbieli ani śladu. Pękła i wszystko się udroznilo. Może u Ciebie tez tak będzie. Nie martw się na zapas
Boze to straszne brr az ciarki dostalamPsychopata straszny nawet na policje go zgłosiłam. A tylko dlatego że dostał dyscyplinarne zwolnienie za nadużywanie alkoholu. Ja raz na pół roku mam takich świrów.
reklama
Emzilka
Dzieki :-) wyszlam z gabinetu z pozytywnym nastawieniem bo tez nie kazal mi sie przejmowac i kazal trenowac przed nastepna owulacja bo wszystyko bedzie dobrze... Te antykoncepty mnie wystraszyly bo nigdy tego nie bralam i niechcialabym brac...Bądź dobrej myśli. Ja 4 lata temu miałam zatrzymanie @. Nie wiedziałam o co chodzi. Ciąża? Testy negatywne. Poszłam do gina a tam torbiel jak jajo 7 cm. Zaczął gaafac: do szpitala, operacja. Jak wyszłam od niego to się poplakalam. Poszłam potem do swojego gina (wtedy byłam na wyjeździe u innego) daje mu usg, on mi robi ponowne a po torbieli ani śladu. Pękła i wszystko się udroznilo. Może u Ciebie tez tak będzie. Nie martw się na zapas