reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Melduję, że oczywiscie dzisiaj siknęłam, i oczywiscie negatyw :D ale cóż innego moglo byc w 7dpo. Ale inaczej nie potrafie!! :D Teraz spokojnie moge czekać i wytrzymać...... do jutra rana :D
Heh za wcześnie :-D dużo za wcześnie 10 dpo będzie w miarę ok :D ale mam nadzieję Bertha , że za 3 dni zobaczysz pozytyw ;-) ;)

Witam,

mnie nawiedziła @@@. Podaję dane do tabelki: następna @ 6.12. i zaczynam 6 cykl starań.

Trzymam kciuki za was dziewczyny.
Fidzia może Ty dostaniesz trzeciego bąbelka ?

Bertha do jutra rana [emoji1] to moze i ja sie skuszę jutro rano [emoji12] bedzie 10dpo [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
To dobry pomysł 10dpo już mogłoby coś być, więc jak masz mocne nerwy :wink: kibicuję &&&&

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 6 t 3d i dzisiaj mam wizytę u lekarza, więc będę wiedziała co i jak i czy wszystko jest ok. Mam nadzieję że i serduszko będzie. Ale jakieś takie dziwne obawy mam bo w ssumie poza delikatnymi mdlosciami po jedzeniu i bolacymi piersiami to nic mi nie jest. jak będę po wizycie to napisze co i jak. Miłego dnia życzę wszystkim.

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 6 t 3d i dzisiaj mam wizytę u lekarza, więc będę wiedziała co i jak i czy wszystko jest ok. Mam nadzieję że i serduszko będzie. Ale jakieś takie dziwne obawy mam bo w ssumie poza delikatnymi mdlosciami po jedzeniu i bolacymi piersiami to nic mi nie jest. jak będę po wizycie to napisze co i jak. Miłego dnia życzę wszystkim.
No to czekamy na pozytywne wieści :happy:

Jak się ustawia ten suwaczek?

A jesteś na laptopie czy na aplikacji?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A jesteś na laptopie czy na aplikacji?

na laptopie

reklama
Do góry