reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux tylko ten cykl potem tak.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
My też tak samo w tym cyklu pełna mobilizacja. A jak dalej nic to na wiosnę ruszamy na nowo :)

Ja stwierdziłam ze robienie testów nie ma sensu bo stres i nadzieja. Zrobiłam betę i mam 100% pewnosci i zero złudzeń.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Nimitii oj żeby @ nie przyszła, tego ci bardzo życzę.
Ania gratuluję dwóch kresek.

Dołączam do oczekujących (niestety) i też czuję że @@@@ w drodze.
Fidzia może Tobie się uda? Kciuki trzymam mocno.

Niestety te okropne objawy które się tak dobrze zna wk....ają okropnie i już wiesz, że to na co czekasz nie przyjdzie w tym cyklu...

My też tak samo w tym cyklu pełna mobilizacja. A jak dalej nic to na wiosnę ruszamy na nowo :)

Ja stwierdziłam ze robienie testów nie ma sensu bo stres i nadzieja. Zrobiłam betę i mam 100% pewnosci i zero złudzeń.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Kamiśka przykro mi że się nie udało.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania@ w którym dniu cyklu robiłaś pierwszy test ?
W niedzielę rano czyli w 24 dc zrobiłam rano z pierwszego moczu test Pepino ten super czuły 10/ml i była jedna kreska i biel vizira, bo się przyglądałam długi czas. Wczoraj 25 dc zaczął od rana pobolewac brzuch jak na okres i wieczorem sobie myślę dobra robię test, był to Vitam płytkowy, czułosc 25/ml - blada kreska, a dzisiaj rano z pierwszego moczu zrobiłam bobotest 25/ml paskowy wyszła też blada kreska.

W niedzielę rano czyli w 24 dc zrobiłam rano z pierwszego moczu test Pepino ten super czuły 10/ml i była jedna kreska i biel vizira, bo się przyglądałam długi czas. Wczoraj 25 dc zaczął od rana pobolewac brzuch jak na okres i wieczorem sobie myślę dobra robię test, był to Vitam płytkowy, czułosc 25/ml - blada kreska, a dzisiaj rano z pierwszego moczu zrobiłam bobotest 25/ml paskowy wyszła też blada kreska.
W takim razie poczekam jeszcze...
Ale sie dłużą te dni...
A ilu dniowe masz cykle ???

Nimitii oj żeby @ nie przyszła, tego ci bardzo życzę.
Ania gratuluję dwóch kresek.

Dołączam do oczekujących (niestety) i też czuję że @@@@ w drodze.
Fidzia może Tobie się uda? Kciuki trzymam mocno.

Niestety te okropne objawy które się tak dobrze zna wk....ają okropnie i już wiesz, że to na co czekasz nie przyjdzie w tym cyklu...
Zapmarta ja właśnie na Ciebie liczę:happy:, u mnie tylko piersi pobolewaja, dziś czasem podbrzusze pobolewalo, także @ tuż tuż. Poczekamy zobaczymy:happy2:

reklama

Mi sie wydaje ze powinno pytać sie nie o dzień cyklu tylko ile dni po owu. Bo każda ma inny cykl ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry