Ja sie boje testu... Póki co żyje jeszcze nadzieja do soboty...Alexandra masz zdjęcie usg z wizyty żeby sie pochwalić?
Kto testuje następny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie boje testu... Póki co żyje jeszcze nadzieja do soboty...Alexandra masz zdjęcie usg z wizyty żeby sie pochwalić?
Kto testuje następny?
Luxo może nie czekaj tylko jedz do szpitala lepiej położyć się na 2dni będziesz spokojniejszaobudzilam sie z tym bolem, jeszcze tak nie bolalo...
A myslalam ze tylko ja mam tak niskie cisnienie tez 60/90[emoji6]Mam takie na co dzień-hipotonia. Przynajmniej przy tak niskim ciśnieniuu nie wmawiam sobie, że moje zawroty glowy czy nudności to poczatek ciąży[emoji14]mam tak przy każdej zmianie pogody i gorącuu
Hahaha skąd ja to znam; p kilka miesiecy temu tez to robilam, ale nie fleszem tylko pod kazda zarowka jaka mam w domuSpark przyjdzie na bank podbrzusze i piersi bolą. Test już nie robię bo mnie psychicznie wykończy. Wczoraj cały dzień niczym rentgen prześwietlałam fleshem z telefonu z każdej strony czy kreski nie ma
Spytaj o to teścia może zmieni gadkę
No widzisz mi jak lekarz mierzyl przed wizyta ginekologiczna to zawsze do mnie: prosze sie polozyc, dobrze sie Pani czuje, slabo Pani, jux przynosze wody! Patrzylam na niego za kazdym razem jak na idiote bo czulam sie NORMALNiEA myslalam ze tylko ja mam tak niskie cisnienie tez 60/90[emoji6]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na toaletce małą latareczkę, specjalnie w tym celu - do wyszukiwania cieniHahaha skąd ja to znam; p kilka miesiecy temu tez to robilam, ale nie fleszem tylko pod kazda zarowka jaka mam w domu
Ja mam na toaletce małą latareczkę, specjalnie w tym celu - do wyszukiwania cieni
Hahaha nie wytrzymam ale szczerze to kilka miesiecy temu myslalam, żeby opatentowac test ze szkielkiem powiekszajacym pewnie sprzedawalby sie jak swieze buleczkiJa mam na toaletce małą latareczkę, specjalnie w tym celu - do wyszukiwania cieni
Tak czuje sie dobrze . Standardowe tylko zawroty glowy a juz nie daj zerwac sie z pozycji lezacej to mozna pasc no i bole glowy przy zmianach pogody a tak to spoko. A wizyty u ginekologa podobne zawsze sie dziwil a ja mowilam ze dzis to i tak wysokieNo widzisz mi jak lekarz mierzyl przed wizyta ginekologiczna to zawsze do mnie: prosze sie polozyc, dobrze sie Pani czuje, slabo Pani, jux przynosze wody! Patrzylam na niego za kazdym razem jak na idiote bo czulam sie NORMALNiE[emoji14]W szpitalu na endokrynologii jak lezalam 2 tyg i mierzyli kilka razy dziennie to okazalo sie ze mam hipotonie 80/60 to taka norma
Czujesz sie normalnie ptzy tym?