reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Spark przyjdzie na bank podbrzusze i piersi bolą. Test już nie robię bo mnie psychicznie wykończy. Wczoraj cały dzień niczym rentgen prześwietlałam fleshem z telefonu z każdej strony czy kreski nie ma :D
Spytaj o to teścia może zmieni gadkę :D

Spark przyjdzie na bank podbrzusze i piersi bolą. Test już nie robię bo mnie psychicznie wykończy. Wczoraj cały dzień niczym rentgen prześwietlałam fleshem z telefonu z każdej strony czy kreski nie ma :D
Spytaj o to teścia może zmieni gadkę :D
Hahaha skąd ja to znam; p kilka miesiecy temu tez to robilam, ale nie fleszem tylko pod kazda zarowka jaka mam w domu :p

A myslalam ze tylko ja mam tak niskie cisnienie tez 60/90[emoji6]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz:) mi jak lekarz mierzyl przed wizyta ginekologiczna to zawsze do mnie: prosze sie polozyc, dobrze sie Pani czuje, slabo Pani, jux przynosze wody! Patrzylam na niego za kazdym razem jak na idiote bo czulam sie NORMALNiE :p
W szpitalu na endokrynologii jak lezalam 2 tyg i mierzyli kilka razy dziennie to okazalo sie ze mam hipotonie :D 80/60 to taka norma :D
Czujesz sie normalnie ptzy tym? :)

Ja mam na toaletce małą latareczkę, specjalnie w tym celu - do wyszukiwania cieni :D
Ja mam na toaletce małą latareczkę, specjalnie w tym celu - do wyszukiwania cieni :D
Hahaha nie wytrzymam :p ale szczerze to kilka miesiecy temu myslalam, żeby opatentowac test ze szkielkiem powiekszajacym :p pewnie sprzedawalby sie jak swieze buleczki :p

No widzisz:) mi jak lekarz mierzyl przed wizyta ginekologiczna to zawsze do mnie: prosze sie polozyc, dobrze sie Pani czuje, slabo Pani, jux przynosze wody! Patrzylam na niego za kazdym razem jak na idiote bo czulam sie NORMALNiE[emoji14]W szpitalu na endokrynologii jak lezalam 2 tyg i mierzyli kilka razy dziennie to okazalo sie ze mam hipotonie :D 80/60 to taka norma :D
Czujesz sie normalnie ptzy tym? :)
Tak czuje sie dobrze . Standardowe tylko zawroty glowy a juz nie daj zerwac sie z pozycji lezacej to mozna pasc;) no i bole glowy przy zmianach pogody a tak to spoko. A wizyty u ginekologa podobne zawsze sie dziwil a ja mowilam ze dzis to i tak wysokie ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry