reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Spark przyjdzie na bank podbrzusze i piersi bolą. Test już nie robię bo mnie psychicznie wykończy. Wczoraj cały dzień niczym rentgen prześwietlałam fleshem z telefonu z każdej strony czy kreski nie ma :D
Spytaj o to teścia może zmieni gadkę :D

Spark przyjdzie na bank podbrzusze i piersi bolą. Test już nie robię bo mnie psychicznie wykończy. Wczoraj cały dzień niczym rentgen prześwietlałam fleshem z telefonu z każdej strony czy kreski nie ma :D
Spytaj o to teścia może zmieni gadkę :D
Hahaha skąd ja to znam; p kilka miesiecy temu tez to robilam, ale nie fleszem tylko pod kazda zarowka jaka mam w domu :p

A myslalam ze tylko ja mam tak niskie cisnienie tez 60/90[emoji6]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz:) mi jak lekarz mierzyl przed wizyta ginekologiczna to zawsze do mnie: prosze sie polozyc, dobrze sie Pani czuje, slabo Pani, jux przynosze wody! Patrzylam na niego za kazdym razem jak na idiote bo czulam sie NORMALNiE :p
W szpitalu na endokrynologii jak lezalam 2 tyg i mierzyli kilka razy dziennie to okazalo sie ze mam hipotonie :D 80/60 to taka norma :D
Czujesz sie normalnie ptzy tym? :)

Ja mam na toaletce małą latareczkę, specjalnie w tym celu - do wyszukiwania cieni :D
Ja mam na toaletce małą latareczkę, specjalnie w tym celu - do wyszukiwania cieni :D
Hahaha nie wytrzymam :p ale szczerze to kilka miesiecy temu myslalam, żeby opatentowac test ze szkielkiem powiekszajacym :p pewnie sprzedawalby sie jak swieze buleczki :p

No widzisz:) mi jak lekarz mierzyl przed wizyta ginekologiczna to zawsze do mnie: prosze sie polozyc, dobrze sie Pani czuje, slabo Pani, jux przynosze wody! Patrzylam na niego za kazdym razem jak na idiote bo czulam sie NORMALNiE[emoji14]W szpitalu na endokrynologii jak lezalam 2 tyg i mierzyli kilka razy dziennie to okazalo sie ze mam hipotonie :D 80/60 to taka norma :D
Czujesz sie normalnie ptzy tym? :)
Tak czuje sie dobrze . Standardowe tylko zawroty glowy a juz nie daj zerwac sie z pozycji lezacej to mozna pasc;) no i bole glowy przy zmianach pogody a tak to spoko. A wizyty u ginekologa podobne zawsze sie dziwil a ja mowilam ze dzis to i tak wysokie ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry