reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wendy83, post: 14519816, member: 168931"]Tak czuje sie dobrze . Standardowe tylko zawroty glowy a juz nie daj zerwac sie z pozycji lezacej to mozna pasc;) no i bole glowy przy zmianach pogody a tak to spoko. A wizyty u ginekologa podobne zawsze sie dziwil a ja mowilam ze dzis to i tak wysokie ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Dokladnie, zerwanie się z łóżka jest straszne :p nie wiem po co się zrywam jak potem i tak 10min siedzę i dochodzę do siebie :D

reklama
Hahaha nie wytrzymam[emoji14]ale szczerze to kilka miesiecy temu myslalam, żeby opatentowac test ze szkielkiem powiekszajacym[emoji14]pewnie sprzedawalby sie jak swieze buleczki :p
Haha dobre, ja robiłam zdjęcie i na komputerze podciagalam barwy skladowe żeby szukać kreski. A okazało się ze jak ma się pojawić to nie trzeba tak cudaczyc[emoji14]Ale na mózg się to rzuca

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Alexandra Spark Bertha ( ta latareczka mnie rozbawiła :D)padłam hahaha jak ja się cieszę że w tej nienormalności nie jestem sama [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja tez padłam ! Spark Bertha Nimiti dobrze ze jesteście człowiekowi sie troche humor poprawia ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry