reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark skad Ty bierzesz tyle sił ?? Ja juz po woli bie daje rady a jestem 3cykle za Tobą ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana też mam gorsze dni...:)
Dopiero od kilku cykli luzuję :) w ostatnim nawet nie testowałam, miałam to gdzieś, czekałam grzecznie na @ :) wiem, że organizmy różnie reagują w różnych cyklach i wmawianie sobie objawów nie ma sensu bo to może oznaczać cokolwiek;)
A co do sił. .. mam inne wyjście?;)
U nas nie można liczyć na darmowe invvitro a płacić 13tys za jedno...- nie stać nas poki co na takie rzeczy;) także trzeba walczyć! Innej opcji nie ma :D zaprzestać nie zamierzam ;) no, chyba, że myślenia o tym...:p
Kochana trzymam kciuki, kiedyś musi być dobrze! :)

reklama
Kochana też mam gorsze dni...:)
Dopiero od kilku cykli luzuję :) w ostatnim nawet nie testowałam, miałam to gdzieś, czekałam grzecznie na @ :) wiem, że organizmy różnie reagują w różnych cyklach i wmawianie sobie objawów nie ma sensu bo to może oznaczać cokolwiek;)
A co do sił. .. mam inne wyjście?;)
U nas nie można liczyć na darmowe invvitro a płacić 13tys za jedno...- nie stać nas poki co na takie rzeczy;) także trzeba walczyć! Innej opcji nie ma :D zaprzestać nie zamierzam ;) no, chyba, że myślenia o tym...:p
Kochana trzymam kciuki, kiedyś musi być dobrze! :)

W uk na szczęście jest opcja darmowego ivf. Ale tylko na pierwsze dziecko. Na kolejne trzeba zapłacić 8tys funtów albo oddać 6jajeczek jakimś kobieta które swoich nie maja. Wtedy masz za darmo.

Ja mam znowu te gorsze dni bo w ostatnim czasie ciagle cos nie idzie po mojej myśli nie tylko ciąża ... wiec dlatego dol na maska w ostatnich dniach. Będę starać sie jakoś odciągnąć myśli od tego ale cieżko. Szczególnie jak sie jest na imigracji z dała od rodziny i przyjaciół którzy mogliby zająć Twoje myśli ...

W uk na szczęście jest opcja darmowego ivf. Ale tylko na pierwsze dziecko. Na kolejne trzeba zapłacić 8tys funtów albo oddać 6jajeczek jakimś kobieta które swoich nie maja. Wtedy masz za darmo.

Ja mam znowu te gorsze dni bo w ostatnim czasie ciagle cos nie idzie po mojej myśli nie tylko ciąża ... wiec dlatego dol na maska w ostatnich dniach. Będę starać sie jakoś odciągnąć myśli od tego ale cieżko. Szczególnie jak sie jest na imigracji z dała od rodziny i przyjaciół którzy mogliby zająć Twoje myśli ...

Może to myślenie o innych sprawach się chociaż przyczyni do czegoś dobrego. U mnie też kilka ważnych kwestii zaprzata mi głowę. Nawet nie myślę o staraniach ech. Co będzie to będzie.

Lux nie są to bóle Braxrtona ? w tym tyg to już takie dość normalne. Jak sie martwisz chwytaj za telefon i dzwoń do swojego ginekologa.

Lux nie są to bóle Braxrtona ? w tym tyg to już takie dość normalne. Jak sie martwisz chwytaj za telefon i dzwoń do swojego ginekologa.
nie nie, bole braxtona mialam tak z miesiac do tylu i one inaczej wygladaja, wtedy mialam skurcze co 5 minut i lezalam plackiem i na nospie i magnezie a dzis boli inaczej, tylko lewy bok brzucha...czekam na rozwoj sytuacji, po obiedzie znow megnez wezme, nie wiem czy maly sie nie porozpychal w nocy i mnie tam nie obil

Witam

Nie nadrobię teraz nie ma szans

Wpadłam się tylko pożalić że dosyć ze miałam plamienia po owulce yo jeszcze @ przysz/a wcześniej, bo już plamie, o 4 dni wczesnie [emoji17]
Wizyta nieunikniona [emoji17]

A liczyłam ze te starania będą na luzie bez lekarzy, leków i innych
A tu mimo brania luteiny cykl mi się skrócił do 23 dni [emoji29]
Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

M_ania przykro mi. Ja też wiem jak to jest jak musisz jeść pół tony tabletek żeby coś z tego było. U mnie doszła tarczyca więc kolejne cholera leki !:/

Witam

Nie nadrobię teraz nie ma szans

Wpadłam się tylko pożalić że dosyć ze miałam plamienia po owulce yo jeszcze @ przysz/a wcześniej, bo już plamie, o 4 dni wczesnie [emoji17]
Wizyta nieunikniona [emoji17]

A liczyłam ze te starania będą na luzie bez lekarzy, leków i innych
A tu mimo brania luteiny cykl mi się skrócił do 23 dni [emoji29]
Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, to niedobrze :( mi się z kolei wydluzyly. Ciekawe jak będzie teraz.

reklama
Do góry