reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

nie nie, bole braxtona mialam tak z miesiac do tylu i one inaczej wygladaja, wtedy mialam skurcze co 5 minut i lezalam plackiem i na nospie i magnezie a dzis boli inaczej, tylko lewy bok brzucha...czekam na rozwoj sytuacji, po obiedzie znow megnez wezme, nie wiem czy maly sie nie porozpychal w nocy i mnie tam nie obil
Ja bym nie czekała jak bardzo boli tylko jechała do szpitala zobaczyć co się dzieje. Nie ma żartów, lepiej być nadgorliwym.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
"nimitii, post: 14519653, member: 115892"]Spark może być mnie to wszystko jedno byleby sobie pogadać od serca ;) a gadać na bank miałybyśmy wszystkie o czym :D[/QUOTE]
Patrząc na ilość wiadomości, które dziennie wysyłamy to dnia by nam brakło :) wiesz, chętnie się napije, tym bardziej, że jak komuś odmawiam (szczególnie tesciowi) to zaraz jest: oo, coś musi być na rzeczy...:D
Taaa, jest...mój brak ochoty na alkohol w tym momencie :p

Aleksandra post: 14519658 pisze:
Mam, pokaże jak się zwłokę z łóżka, straszna mam dziś niemoc, ale nic dziwnego bo jak mi wczoraj ciśnienie zmierzyła to było 90/60

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Mam takie na co dzień-hipotonia. Przynajmniej przy tak niskim ciśnieniuu nie wmawiam sobie, że moje zawroty glowy czy nudności to poczatek ciąży :p mam tak przy każdej zmianie pogody i gorącuu :p

Spark mam podobnie, tzn już przyzwyczaiłam rodzinę od 7 lat że nie pije alkoholu ( konkretnie teściową) nie dlatego że nie lubię bo lubię ale muszę mieć ochotę i dobre towarzystwo.
Ja cały czas czekam na @ i już mnie krew zalewa ( ale od góry:D) że mi takie chamstwo robi i sie nie pokazuje, każda minuta bez @ to lekka nadzieja czego już nie zniosę!

Nimitii teść od niedawna CZASAMI nie komentuje, c oczywiście pyta jeszcze potem co jakiś czas czy na pewno się nie napije bo ma wszystko, nalewki, wina, wodke, więc NA PEWNO mam na coś ochotę...ale właśnie są dni gdy jakodmawiam to z komentarzami na temat "ciazy" ssię powstrzymuje ;) sam nie pije bo jest kierowca i tak teraz pomyslalam ze nastepnym razem jak sie nie napije to mu powiem: oo, czyzby cos na rzeczy...? Brzuszek jakis taki cciążowy. .. :p
NIMI jak nie przyjdzir to jutro test? :)

reklama
Do góry