reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mi się też wydaję, że zawsze mam taki przed okresem. Nimitti brzuch mnie trochę zaczął pobolewac i doszukuję się objawów a to pewnie okres znowu wcześniej nadchodzi. Hehe ;)
obserwuj kazdy cykl, ja np w przestrzeni czasu zauwazylam jeszcze przed ciaza, ze z tym sluzem roznie bylo, bo z reguly juz po owulacji mialam bialy mleczny sluz i znikal przed @ a bywalo, ze mialam go do samej @ i badz czlowieku madry, przed ta ciaza sluz mi zanikl przed @ i przekreslilam cykl i jak sie milo zdziwilam :D jak widac nasze organizmy to prawdziwe niespodzianki

reklama
Aniu jak my wszystkie, nie przejmuj sie tym, każda by chciała zobaczyć te upragnione II kreski dlatego tak dopatrujemy się okruszka nadziei w tych naszych objawach. I chociaż mówimy sobie że nie powinnyśmy to i tak gdzieś podświadomie tli się ta iskierka.
Myślisz że ja tutaj nie siedzę i nie myślę o moich bolących piersiach? myślałam że mi przeszedł ból, ale na nowo bolą teraz np cała lewa pierś. No i oczywiście moja wyobraźnia walczy z logiką. Z jednej strony chce lecieć po test a z drugiej mówię poczekaj do jutra bo @ i tak będzie a w środku płacze :(
najgorszy etap przed sama @ :(

Aniu jak my wszystkie, nie przejmuj sie tym, każda by chciała zobaczyć te upragnione II kreski dlatego tak dopatrujemy się okruszka nadziei w tych naszych objawach. I chociaż mówimy sobie że nie powinnyśmy to i tak gdzieś podświadomie tli się ta iskierka.
Myślisz że ja tutaj nie siedzę i nie myślę o moich bolących piersiach? myślałam że mi przeszedł ból, ale na nowo bolą teraz np cała lewa pierś. No i oczywiście moja wyobraźnia walczy z logiką. Z jednej strony chce lecieć po test a z drugiej mówię poczekaj do jutra bo @ i tak będzie a w środku płacze :(
:( tak to już w życiu jest że jak się czegoś chce to nie wychodzi, najwyżej jutro zrobię test. Martwią mnie te moje coraz krótsze cykle. Pisałyście o pogodzie, u mnie było słoneczko a właśnie deszcz zaczął padac.

Pytanie do dziewczyn które były już w ciąży. Czy w dzień spodziewanej miesiączki, będąc w ciąży miałyście biały śluz? Ja czytałam, że biały śluz świadczy o wysokim stężeniu progesteronu. Napiszcie jak było u Was.
Niestety nic takiego sobie nie przypominam

Nimitii ja jestem uparta i nadal trzymam kciuki! [emoji8]
Najpierw wysyp mamus a teraz staraczek, sporo nas chce prezent pod choinkę [emoji16] [emoji1]

A ja chyba dostaje na głowę. Jak wyluzowalam tak mój mózg płata mi figle... Snily mi się dzisiaj 2 kreseczki, takie szczęśliwa chodziłam aż miałam wrażenie że bije ode mnie jakas aura [emoji6] taki piękny ten sen [emoji17] a tu dopiero 18dc [emoji20]
Wysyłam buziaki w ten pochmurny, do d.py poniedziałek [emoji8] [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
U mnie też 18dc dziś. A jak się czujesz? Mnie pobolewa brzuch i plecy jak na @. I znów momentami jak chluśnie śluz to muszę wkładkę zmienić. czy to możliwe że owu? Nie mam testów żeby sprawdzić. ale takie objawy już ze 3dzien mam. Wczoraj była przerwa od przytulanek ale dziś trzeba Pana mojego wziąć w obroty, o ile spać za wcześnie nie pójdzie:crazy:

reklama
Do góry