reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux ja sie po prostu boje że znowu z tego nic nie będzie :( ten test który zrobiłam w 27dc powinien pokazać już coś a skoro nie pokazał... no cóż kolejny cykl. Ale taka byłam pewna że sie teraz uda, wiecie wszystko porównywałam do tego jak z synem zaszłam, że od razu w drugim cyklu ( bo pierwszy spisałam na straty). A tu zonk. No nic czekam na jutro jak na ścięcie :(

Lux ja sie po prostu boje że znowu z tego nic nie będzie :( ten test który zrobiłam w 27dc powinien pokazać już coś a skoro nie pokazał... no cóż kolejny cykl. Ale taka byłam pewna że sie teraz uda, wiecie wszystko porównywałam do tego jak z synem zaszłam, że od razu w drugim cyklu ( bo pierwszy spisałam na straty). A tu zonk. No nic czekam na jutro jak na ścięcie :(
A ja bym się tak strasznie nie sugerowała testem przed terminem @. Wszędzie piszą żeby najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki robić. Ja zamierzam pierwszy test w 26dc zrobić, nawet jeśli wyjdzie negatywny to nie będę się nim sugerować. U wielu koniec stężenie hcg jest bardzo niskie na początku, nie wykrywalne dla testu. Także głowa do góry :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

My decyzje o 2 dziecku bardzo długo rozważaliśmy obydwoje chcieliśmy być pewni ze to jest właśnie nasz czas :) Ż córka nie było dywagacji stwierdziliśmy że chcemy mieć dziecko i od razu przeszliśmy do działania :)

A ja bym się tak strasznie nie sugerowała testem przed terminem @. Wszędzie piszą żeby najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki robić. Ja zamierzam pierwszy test w 26dc zrobić, nawet jeśli wyjdzie negatywny to nie będę się nim sugerować. U wielu koniec stężenie hcg jest bardzo niskie na początku, nie wykrywalne dla testu. Także głowa do góry :)

Zgadzam się :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dzis mam 22dc, podbrzusze dalej czuje... Nie kłuje mnie ale takie pobolewanie...
Testu na pewno nie zrobię wcześniej jak w dzień po spodziewanej miesiączce czyli gdzieś w weeked...
Najgorszy tydzien przed @...
U mnie dzis śnieg... I brak siły na cokolwiek :(o_O

A te chłopy to dziwne są. Mówię akurat na swoim przykładzie. Jak przedtem zanim stwierdziliśmy, że chcemy mieć drugie dziecko to miał żale, że za rzadko się bzykamy. Ja po całym dniu z dzieckiem padałam na twarz i jedyne co chciałam to iść spać, a dodatkowo brałam anty i jakoś obniżały mi libido. Jak już przyszło do starań o drugie dziecko to nagle jemu minęło i to ja mam się dopominac o seks. Już się nawet o to kłóciliśmy i powiedziałam że jak nie chce dziecka to niech mi to powie. Ale stwierdził, że jego zdanie się nie zmieniło. Ale sam z inicjatywą nie wyjdzie w sypialni... I to zawsze kiedy myślę że akurat płodne są. Dziwne stworzenie.

Kamiśka własnie byłam w Rossmannie kupiłam facelle test ciążowy nasikałam i .... i gó**no. Więc ja już czekam do @ gdybym była w ciąży dzisiaj na bank by mi test wyszedł pozytywny.

reklama
Kamiśka własnie byłam w Rossmannie kupiłam facelle test ciążowy nasikałam i .... i *****. Więc ja już czekam do @ gdybym była w ciąży dzisiaj na bank by mi test wyszedł pozytywny.
Kuuuurcze :( tule mocno, miałam nadzieję że dobra passa trwa i jeszcze będzie dla nas miejsce wśród lipcowek.

Do góry