ja zawsze balam sie robic test wtedy, szargaly mna wszystkie mozliwe emocjeJa pewnie jak odstawie leki cykle znowu będę miała dzikie i nieregularne.
Tak jak piszesz Lux sam okres przed @ jest najgorszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zawsze balam sie robic test wtedy, szargaly mna wszystkie mozliwe emocjeJa pewnie jak odstawie leki cykle znowu będę miała dzikie i nieregularne.
Tak jak piszesz Lux sam okres przed @ jest najgorszy
A ja bym się tak strasznie nie sugerowała testem przed terminem @. Wszędzie piszą żeby najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki robić. Ja zamierzam pierwszy test w 26dc zrobić, nawet jeśli wyjdzie negatywny to nie będę się nim sugerować. U wielu koniec stężenie hcg jest bardzo niskie na początku, nie wykrywalne dla testu. Także głowa do góryLux ja sie po prostu boje że znowu z tego nic nie będzie ten test który zrobiłam w 27dc powinien pokazać już coś a skoro nie pokazał... no cóż kolejny cykl. Ale taka byłam pewna że sie teraz uda, wiecie wszystko porównywałam do tego jak z synem zaszłam, że od razu w drugim cyklu ( bo pierwszy spisałam na straty). A tu zonk. No nic czekam na jutro jak na ścięcie
Zgadzam się :-)A ja bym się tak strasznie nie sugerowała testem przed terminem @. Wszędzie piszą żeby najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki robić. Ja zamierzam pierwszy test w 26dc zrobić, nawet jeśli wyjdzie negatywny to nie będę się nim sugerować. U wielu koniec stężenie hcg jest bardzo niskie na początku, nie wykrywalne dla testu. Także głowa do góry
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Kuuuurcze tule mocno, miałam nadzieję że dobra passa trwa i jeszcze będzie dla nas miejsce wśród lipcowek.Kamiśka własnie byłam w Rossmannie kupiłam facelle test ciążowy nasikałam i .... i *****. Więc ja już czekam do @ gdybym była w ciąży dzisiaj na bank by mi test wyszedł pozytywny.