Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty masz plamienie czy @?Skaba jak czytam Twoje posty to jakbym widziała siebie i mojego męża. Ja też mam przed oczami mój wiek i wiem że nie mam już za dużo czasu, a mój mąż stwierdził że zrobiliśmy już wszystko co można było zrobić. Klinika odpada, nie ma mowy o in vitro, inseminacji, po porostu nic więcej nie będziemy robić, bo to będzie już na siłę. Skoro nie mamy drugiego dziecka to pewnie tak ma być...
Plamienie dalej trwa , dziś jakieś takie brunatne i pojawiły się strzępki , wkurza mnie to tylko dlatego że nie mogę się starać !!
hhm a przedtem tez takie mialas? moja szwagierka miala niedawno takie plamienia i potem sie skonczylo i po kilku dniach @ dostala, nie od czego to byloLux to takie delikatniutkie plamienie , myślałam że się rozwinie
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Skaba jak czytam Twoje posty to jakbym widziała siebie i mojego męża. Ja też mam przed oczami mój wiek i wiem że nie mam już za dużo czasu, a mój mąż stwierdził że zrobiliśmy już wszystko co można było zrobić. Klinika odpada, nie ma mowy o in vitro, inseminacji, po porostu nic więcej nie będziemy robić, bo to będzie już na siłę. Skoro nie mamy drugiego dziecka to pewnie tak ma być...
Plamienie dalej trwa , dziś jakieś takie brunatne i pojawiły się strzępki , wkurza mnie to tylko dlatego że nie mogę się starać !!