reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witaj Venus :) Powodzenia!

U mnie dalej @ brak .... eh. A chce już zacząć nowy cs. Jak na złość :/

Macie jakiś pomysł jak przetrwać te kilka dni przed terminem @ aby nie szukać objawów i nie myśleć o testowaniu? Czytam już jakiś czas nasz wątek i właśnie wszystkie się nakręcamy w tym ostatnim tygodniu ... i coś musimy na to poradzić, co Wy na to?
Może umawiamy się, że w następnym cyklu bez myślenie testujemy min. 1 dzień przed @ ?.... i wtedy nie będziemy się zastanawiać czy już powinnam a może jutro, pojutrze etc ;-) Sprawdzimy naszą silną wolę hiehie :-D

Macie jakiś pomysł jak przetrwać te kilka dni przed terminem @ aby nie szukać objawów i nie myśleć o testowaniu? Czytam już jakiś czas nasz wątek i właśnie wszystkie się nakręcamy w tym ostatnim tygodniu ... i coś musimy na to poradzić, co Wy na to?
Może umawiamy się, że w następnym cyklu bez myślenie testujemy min. 1 dzień przed @ ?.... i wtedy nie będziemy się zastanawiać czy już powinnam a może jutro, pojutrze etc ;-) Sprawdzimy naszą silną wolę hiehie :-D

Emsi moja silna wola jesli chodzi o testowanie narazie daje radę ;-) powstrzymuje sie. Chociaż czasem jest ciezko. Ale fakt czasem same sie za bardzo nakręcany. Chociaż z drugiej strony każda z nas tak bardzo pragnie tego dzieciątka ze trudno Nas winić. A juz w ogole jak to pierwsza ciąża ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem za :) !!!

Emsi moja silna wola jesli chodzi o testowanie narazie daje radę ;-) powstrzymuje sie. Chociaż czasem jest ciezko. Ale fakt czasem same sie za bardzo nakręcany. Chociaż z drugiej strony każda z nas tak bardzo pragnie tego dzieciątka ze trudno Nas winić. A juz w ogole jak to pierwsza ciąża ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem kochanie, że to jest spełnienie marzeń.....ale martwi mnie fakt, że to nasze nakręcanie może mieć odwrotny skutek .... a co więcej wyznaczony jeden dzień powoduje, że tak się nastawiamy i tego dnia sprawdzamy i mamy pewnosć, że to już jest tak późno, że jak ma wyjść to już powinno być w miare dobrze widać i troszkę stresu możemy sobie zaoszczędzić ;-) To tylko moje zdanie ...
Ja jak tylko dostanę....później owu i podam datę testowania i będę się jej trzymać.....słowo! ;-)

Wiem kochanie, że to jest spełnienie marzeń.....ale martwi mnie fakt, że to nasze nakręcanie może mieć odwrotny skutek .... a co więcej wyznaczony jeden dzień powoduje, że tak się nastawiamy i tego dnia sprawdzamy i mamy pewnosć, że to już jest tak późno, że jak ma wyjść to już powinno być w miare dobrze widać i troszkę stresu możemy sobie zaoszczędzić ;-) To tylko moje zdanie ...
Ja jak tylko dostanę....później owu i podam datę testowania i będę się jej trzymać.....słowo! ;-)

Ja też zatestuje dopiero 30.11 - Dzień @@@. Zobaczymy. Mam nadzieję, ze badania wyjdą ok.

Emsi masz absolutną racje z tym nakrencaniem się. Ja się będę starała wytrzymać do wtorku wtedy mam dostać @ jeśli nie przyjdzie to wtedy jak dam rade wytrzymać będę testować.

Witaj Venus :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Venus :) jakieś stwierdzone choroby??

Mi się wydaje, że Kotek będzie w ciąży:D nie wiem czemu ale mam takie przeczucia...
Choć życzę jej każdej :D

Do góry