Mam na imię Magda, 30 l. Urodzę po raz pierwszy. A co to znaczy cykl starań?
Hej Docia1975
Tzn ile miesiący próbujesz juz zajść w ciąże ;-) u mnie np to juz 27cs czyli ponad 2,5 roku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam na imię Magda, 30 l. Urodzę po raz pierwszy. A co to znaczy cykl starań?
Hej Docia1975
8 wiecTzn ile miesiący próbujesz juz zajść w ciąże ;-) u mnie np to juz 27cs czyli ponad 2,5 roku
Witam dziewczyny
Niestety nie jestem w stanie przeczytać wszystkich poprzednich wpisów
Czy mogę dołączyć?
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Venus Powodzenia!
U mnie dalej @ brak .... eh. A chce już zacząć nowy cs. Jak na złość :/
Macie jakiś pomysł jak przetrwać te kilka dni przed terminem @ aby nie szukać objawów i nie myśleć o testowaniu? Czytam już jakiś czas nasz wątek i właśnie wszystkie się nakręcamy w tym ostatnim tygodniu ... i coś musimy na to poradzić, co Wy na to?
Może umawiamy się, że w następnym cyklu bez myślenie testujemy min. 1 dzień przed @ ?.... i wtedy nie będziemy się zastanawiać czy już powinnam a może jutro, pojutrze etc ;-) Sprawdzimy naszą silną wolę hiehie
Witaj Venus Powodzenia!
U mnie dalej @ brak .... eh. A chce już zacząć nowy cs. Jak na złość :/
Macie jakiś pomysł jak przetrwać te kilka dni przed terminem @ aby nie szukać objawów i nie myśleć o testowaniu? Czytam już jakiś czas nasz wątek i właśnie wszystkie się nakręcamy w tym ostatnim tygodniu ... i coś musimy na to poradzić, co Wy na to?
Może umawiamy się, że w następnym cyklu bez myślenie testujemy min. 1 dzień przed @ ?.... i wtedy nie będziemy się zastanawiać czy już powinnam a może jutro, pojutrze etc ;-) Sprawdzimy naszą silną wolę hiehie
Wiem kochanie, że to jest spełnienie marzeń.....ale martwi mnie fakt, że to nasze nakręcanie może mieć odwrotny skutek .... a co więcej wyznaczony jeden dzień powoduje, że tak się nastawiamy i tego dnia sprawdzamy i mamy pewnosć, że to już jest tak późno, że jak ma wyjść to już powinno być w miare dobrze widać i troszkę stresu możemy sobie zaoszczędzić ;-) To tylko moje zdanie ...Emsi moja silna wola jesli chodzi o testowanie narazie daje radę ;-) powstrzymuje sie. Chociaż czasem jest ciezko. Ale fakt czasem same sie za bardzo nakręcany. Chociaż z drugiej strony każda z nas tak bardzo pragnie tego dzieciątka ze trudno Nas winić. A juz w ogole jak to pierwsza ciąża
Wiem kochanie, że to jest spełnienie marzeń.....ale martwi mnie fakt, że to nasze nakręcanie może mieć odwrotny skutek .... a co więcej wyznaczony jeden dzień powoduje, że tak się nastawiamy i tego dnia sprawdzamy i mamy pewnosć, że to już jest tak późno, że jak ma wyjść to już powinno być w miare dobrze widać i troszkę stresu możemy sobie zaoszczędzić ;-) To tylko moje zdanie ...
Ja jak tylko dostanę....później owu i podam datę testowania i będę się jej trzymać.....słowo! ;-)