reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tobie ma się nie rozkręcać liczę na to :) ja właśnie zaliczyłam wizytę w wc pot tytułem wymioty. Ja chyba zwarjuje do tego wtorku. Ale żeby nie było tak miałam również cykl temu :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tobie ma się nie rozkręcać liczę na to :) ja właśnie zaliczyłam wizytę w wc pot tytułem wymioty. Ja chyba zwarjuje do tego wtorku. Ale żeby nie było tak miałam również cykl temu :(

To mi sie wydawało dzis ze mnie mdli. Ale nie na jakieś zapachy czy cos. Tylko napiłam sie mojego ukochanego mleka i pozniej aż mi sie cofnęło wszystko. I tak przy kilku innych rzeczach które dzis jadłam ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Queen_b ja zacząłem również wątpić że to ciąża bardziej PMS. Właśnie to zauważyłam jak zachciało mi się płakać :D mój typowy pms [emoji23]

Ja wlasnie po @ Ale też mi się łezka w oku zakrecila jak sobie teraz jakos pomyslalam o dzidziusiu.

Nic to. Od poniedziałku idę na fitness i fajne zajęcia a jak się uda to przepisze się na zajecia fit ciaza a potem fit mama :)

Bulbasek super będziesz się po tym czuła :) pamiętam jak ćwiczyłam potem aż mi tego brakowało;)

Queen_b czekamy do wtorku ! Ty do poniedziałku ja chyba poczekam na @.

Bulbasek super będziesz się po tym czuła :) pamiętam jak ćwiczyłam potem aż mi tego brakowało;)

Queen_b czekamy do wtorku ! Ty do poniedziałku ja chyba poczekam na @.

Ja ogólnie jestem aktywna, ale ostatnio się zasiedzialam. Koniec z tym!!!

Trzymam za Was mocno kciuki. Wytrzymajcie do wtorku. Już zaraz jest sobota. Szybko minie :)

Witam dziewczyny :)
Niestety nie jestem w stanie przeczytać wszystkich poprzednich wpisów ;)
Czy mogę dołączyć?
Pozdrawiam serdecznie :)

reklama
Do góry