reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tobie ma się nie rozkręcać liczę na to :) ja właśnie zaliczyłam wizytę w wc pot tytułem wymioty. Ja chyba zwarjuje do tego wtorku. Ale żeby nie było tak miałam również cykl temu :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tobie ma się nie rozkręcać liczę na to :) ja właśnie zaliczyłam wizytę w wc pot tytułem wymioty. Ja chyba zwarjuje do tego wtorku. Ale żeby nie było tak miałam również cykl temu :(

To mi sie wydawało dzis ze mnie mdli. Ale nie na jakieś zapachy czy cos. Tylko napiłam sie mojego ukochanego mleka i pozniej aż mi sie cofnęło wszystko. I tak przy kilku innych rzeczach które dzis jadłam ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Queen_b ja zacząłem również wątpić że to ciąża bardziej PMS. Właśnie to zauważyłam jak zachciało mi się płakać :D mój typowy pms [emoji23]

Ja wlasnie po @ Ale też mi się łezka w oku zakrecila jak sobie teraz jakos pomyslalam o dzidziusiu.

Nic to. Od poniedziałku idę na fitness i fajne zajęcia a jak się uda to przepisze się na zajecia fit ciaza a potem fit mama :)

Bulbasek super będziesz się po tym czuła :) pamiętam jak ćwiczyłam potem aż mi tego brakowało;)

Queen_b czekamy do wtorku ! Ty do poniedziałku ja chyba poczekam na @.

Bulbasek super będziesz się po tym czuła :) pamiętam jak ćwiczyłam potem aż mi tego brakowało;)

Queen_b czekamy do wtorku ! Ty do poniedziałku ja chyba poczekam na @.

Ja ogólnie jestem aktywna, ale ostatnio się zasiedzialam. Koniec z tym!!!

Trzymam za Was mocno kciuki. Wytrzymajcie do wtorku. Już zaraz jest sobota. Szybko minie :)

Witam dziewczyny :)
Niestety nie jestem w stanie przeczytać wszystkich poprzednich wpisów ;)
Czy mogę dołączyć?
Pozdrawiam serdecznie :)

reklama
Do góry