reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emsi queen_b on tylko na to czeka ;) nie chce drugiego dziecka. Dał mi dwa miesiące czasu jak do tego czasu w ciąży nie będę to mam zapomnieć. To mój drugi cykl. Leków już też mi na 3 cykl nie starczy.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimitii co to znaczy 2 miesiące .... dla niego to przyjemność i niech korzysta [emoji4]
A Ty nic mu nie mów i serduszkujcie jak nigdy nic .... jak kobieta nie zadba o co trzeba to nawet pierwszego by często nie było ... wiec rob co Ci serce podpowiada abyś była szczęśliwa ! [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeny dziewczyny jestem w ciazy patrzcie jakie krechy
IMG_20161105_063635_677.jpg

Załączniki

• IMG_20161105_063635_677.jpg
    IMG_20161105_063635_677.jpg
    274,1 KB · Wyświetleń: 610
Kotek brawo !!!! Gratuluje ale cudownie !!!! Emsi nawet chyba wcześniej napisała że ona czuje że ty będziesz w ciąży :)))

On nie chce drugiego bo jedno mu wystarczy jest wygodny za wygodny :/

Katherinne wyniki masz dobre.

Nie jestem lekarzem i nie wiem jak reszta wyników ale TSH jak najbardziej super. Moj M tez bierze te tabletki na tarczyce rano raz dziennie. U niego właśnie tarczyca spowodowała mała ilośc plemników. Także fajnie ze w koncu trafiłaś do dobrego lekarza który to spr !:-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje za odpowiedź. Co o lekarza to faktycznie, kiepskie ma opinie ale u mnie problem znalazł od razu.
P.s Gratulacje Kotek!

Wiedziałam że pomyle :D Bertha kto następny? :D

Kotek opowiadaj który to dc i dpo?

26 DC teoretycznie 14 dni po owu
Nie mialam monitoringu ani tez nie robilam testow oeu
Ovufriend wyliczyła mi na 12 dc
Dzis o 2 obudzialm sie bi chcialo mi sie siku no ale Nir poszlam bo temp bylaby zaburzona i od 5 nie moglam spac po 6 zmierzyłam temp wyniosła 36.93 mowie spadla ale nie duzo. Wgl jsk zrobiłam test bslsm sie spojzec i patrze tskie grube krechy pozbierałam papierki i wyleciałam do meza :)

Kotek, gratulacje :) Strasznie mocna ta krecha jak na tyle dni po owu :) Może bliźniaki będą i dlatego masz takie duże stężenie bhcg? :) ale Zazdroszczę! Ja zaczęłam 3 cykl..

reklama
Do góry