reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emsi queen_b on tylko na to czeka ;) nie chce drugiego dziecka. Dał mi dwa miesiące czasu jak do tego czasu w ciąży nie będę to mam zapomnieć. To mój drugi cykl. Leków już też mi na 3 cykl nie starczy.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimitii co to znaczy 2 miesiące .... dla niego to przyjemność i niech korzysta [emoji4]
A Ty nic mu nie mów i serduszkujcie jak nigdy nic .... jak kobieta nie zadba o co trzeba to nawet pierwszego by często nie było ... wiec rob co Ci serce podpowiada abyś była szczęśliwa ! [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeny dziewczyny jestem w ciazy patrzcie jakie krechy
IMG_20161105_063635_677.jpg

Załączniki

• IMG_20161105_063635_677.jpg
    IMG_20161105_063635_677.jpg
    274,1 KB · Wyświetleń: 607
Kotek brawo !!!! Gratuluje ale cudownie !!!! Emsi nawet chyba wcześniej napisała że ona czuje że ty będziesz w ciąży :)))

On nie chce drugiego bo jedno mu wystarczy jest wygodny za wygodny :/

Katherinne wyniki masz dobre.

Nie jestem lekarzem i nie wiem jak reszta wyników ale TSH jak najbardziej super. Moj M tez bierze te tabletki na tarczyce rano raz dziennie. U niego właśnie tarczyca spowodowała mała ilośc plemników. Także fajnie ze w koncu trafiłaś do dobrego lekarza który to spr !:-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje za odpowiedź. Co o lekarza to faktycznie, kiepskie ma opinie ale u mnie problem znalazł od razu.
P.s Gratulacje Kotek!

Wiedziałam że pomyle :D Bertha kto następny? :D

Kotek opowiadaj który to dc i dpo?

26 DC teoretycznie 14 dni po owu
Nie mialam monitoringu ani tez nie robilam testow oeu
Ovufriend wyliczyła mi na 12 dc
Dzis o 2 obudzialm sie bi chcialo mi sie siku no ale Nir poszlam bo temp bylaby zaburzona i od 5 nie moglam spac po 6 zmierzyłam temp wyniosła 36.93 mowie spadla ale nie duzo. Wgl jsk zrobiłam test bslsm sie spojzec i patrze tskie grube krechy pozbierałam papierki i wyleciałam do meza :)

Kotek, gratulacje :) Strasznie mocna ta krecha jak na tyle dni po owu :) Może bliźniaki będą i dlatego masz takie duże stężenie bhcg? :) ale Zazdroszczę! Ja zaczęłam 3 cykl..

reklama
Do góry