reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
25dc dzis 9dpo. Temperatura na poziomie 37 od 3dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To podobnie ja :) 23dc 9 dpo i temp przekraczająca 37 od kilku dni

km5sio4pghry649q.png

Queen, mam przeczucie ze jesteś w ciąży !
Nimitii, temperatura to kwestia indywidualna raczej.. ja podstawowa mam 36,3 a po owulacji 36,9 chociaż jak zaszłam w ciąże to z głupoty trzy razy zmierzyłam i faktycznie miałam 37,02

Queen, mam przeczucie ze jesteś w ciąży !
Nimitii, temperatura to kwestia indywidualna raczej.. ja podstawowa mam 36,3 a po owulacji 36,9 chociaż jak zaszłam w ciąże to z głupoty trzy razy zmierzyłam i faktycznie miałam 37,02

Basiu bardzo bym chciała ale jak juz pisałam i powtórzę to - watpię. Myśle ze to organizm po clo wariuje. A moze ja juz sobie wyobrażam to wszystko [emoji30]

reklama
Queen_b ja zacząłem również wątpić że to ciąża bardziej PMS. Właśnie to zauważyłam jak zachciało mi się płakać :D mój typowy pms [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj typowy PMs to to nerwowość. Poki co nic takiego sie niedzieje ... zobaczymy kiedy sie rozkręci.

Do góry