reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
25dc dzis 9dpo. Temperatura na poziomie 37 od 3dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To podobnie ja :) 23dc 9 dpo i temp przekraczająca 37 od kilku dni

km5sio4pghry649q.png

Queen, mam przeczucie ze jesteś w ciąży !
Nimitii, temperatura to kwestia indywidualna raczej.. ja podstawowa mam 36,3 a po owulacji 36,9 chociaż jak zaszłam w ciąże to z głupoty trzy razy zmierzyłam i faktycznie miałam 37,02

Queen, mam przeczucie ze jesteś w ciąży !
Nimitii, temperatura to kwestia indywidualna raczej.. ja podstawowa mam 36,3 a po owulacji 36,9 chociaż jak zaszłam w ciąże to z głupoty trzy razy zmierzyłam i faktycznie miałam 37,02

Basiu bardzo bym chciała ale jak juz pisałam i powtórzę to - watpię. Myśle ze to organizm po clo wariuje. A moze ja juz sobie wyobrażam to wszystko [emoji30]

reklama
Queen_b ja zacząłem również wątpić że to ciąża bardziej PMS. Właśnie to zauważyłam jak zachciało mi się płakać :D mój typowy pms [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj typowy PMs to to nerwowość. Poki co nic takiego sie niedzieje ... zobaczymy kiedy sie rozkręci.

Do góry