reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W ogole to juz od 4 rano spac nie moge - a o 5 wstaje do pracy. Po czym w pracy myślałam ze zasnę na stojąco i tak jakby troche mi sie w głowie kręciło i znowu te uderzenia gorąca- chyba tylko dwa razy ale zawsze. Na szczęście dzis w pracy byłam tylko do 10 - po czym wróciłam i zasnęłam jak kamień - wstałam po 1,5 pojechaliśmy z M na zakupy zrobiłam obiad i idę znowu spac bo juz mi sie oczy zamykają. [emoji30][emoji30] chyba jak przyjadę w grudniu do Pl to zrobię sobie jeszcze badania hormonalne zeby spr czy wszystko z moim organizmem ok.
Także dzieczyny nie skrobcie tu za dużo bo jak sie obudzę to będę miec znowu pełno do nadrobienia :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Odpocznij sobie. :) a dobrze się odzywiasz? Chodzisz na spacery? Pamiętaj, to ważne :)

reklama
Queen, miałaś wcześniej takie objawy? Czy to pierwszy cykl z takimi?
Bulbasek, u mnie owu chyba za tydzień w czwartek [emoji3] zobaczymy co mi testy pokażą. Ja badań nie robiłam.. ale jak do końca roku nie zajdę w ciąże to pójdę do gin i zobaczymy co mi zleci.. w czerwcu byłam na kontroli to mówiła ze wszystko w porządku ( miałam wymrażaną nadżerkę) i kazała brać tylko kwas foliowy

W ogole to juz od 4 rano spac nie moge - a o 5 wstaje do pracy. Po czym w pracy myślałam ze zasnę na stojąco i tak jakby troche mi sie w głowie kręciło i znowu te uderzenia gorąca- chyba tylko dwa razy ale zawsze. Na szczęście dzis w pracy byłam tylko do 10 - po czym wróciłam i zasnęłam jak kamień - wstałam po 1,5 pojechaliśmy z M na zakupy zrobiłam obiad i idę znowu spac bo juz mi sie oczy zamykają. [emoji30][emoji30] chyba jak przyjadę w grudniu do Pl to zrobię sobie jeszcze badania hormonalne zeby spr czy wszystko z moim organizmem ok.
Także dzieczyny nie skrobcie tu za dużo bo jak sie obudzę to będę miec znowu pełno do nadrobienia[emoji14]

I beta hcg [emoji23] bo tu ciąża pachnie !
Ale ja też właśnie się obudziłam od wczoraj jestem mega senna

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulbasek, u mnie owu chyba za tydzień w czwartek [emoji3] zobaczymy co mi testy pokażą. Ja badań nie robiłam.. ale jak do końca roku nie zajdę w ciąże to pójdę do gin i zobaczymy co mi zleci.. w czerwcu byłam na kontroli to mówiła ze wszystko w porządku ( miałam wymrażaną nadżerkę) i kazała brać tylko kwas foliowy

Ja właśnie ogólnie jestem zdrowa, na wiosnę robilam ogólne badania i jest ok. Tez biorę folian oraz kompleks Wit. ADEK2 + MK7. :)
Basiu, działaj :*

Pierwszy cykl mam taki. W poprzednim tez bolały mnie piersi ale tylko 2dni przed @@.

Queen pamiętam twój poprzedni cykl i wtedy wydawało mi się że się udało jednak teraz jest inaczej sama widzisz. Brałaś wtedy clo ?
Mnie piersi bolą constans w zeszłym cyklu tez bolały ale nie tak !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki!
Ja z pytanie, co sądzicie na temat farbowania włosów w ciąży? oczywiście bez amoniaku itp.
pozdrawiam:*
Ja w pierwszej farbowalam i wszystko było ok. Farba się nie dostaje do krwi.
Tak, tak na rozyczke byłam szczepiona. Co do toxoplazmozy to też może bezpośrednio nie mam styku np. z kotami. Ale mój lekarz wszystkim ciezarnym zleca te badania jak zajda w ciążę a może bym sobie tą opryche przy okazji sprawdziła czy jest urlop na żeby dziecku nie zaszkodzić.

Bardzo bym chciała żeby się Tobie udało. Trzymam mocno kciuki :*
Toxo to nie tylko koty, mamy w sumie na posesji 7 kotów i toxo nie mam ani nigdy nie przechodzilam, lekarka mi powiedziała że wieksze prawdopodobieństwo zarażenia jest od grzebania w ziemi w ogródku niz od kota. Jedynie zapobiegawczo w ciazy kuwete zostawiam mężowi[emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry