reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark a pijesz sroki czy tego drugiego? Jakieś opinie , ty sie chyba długo strasz co ? Który cykl pijesz?
Ogolnie czytalam dobre opinie , no ale były i tez takie , ze wydluzyly cykl.

wff2krhmvaem9yip.png
Teraz 2 cykl pije:) ojca Sroki:) i biore dong quai, nie wiem co z tego pomoglo ale ostatni cykl mialam 28dni! (Poprzednie bezowulacyjne ok 40dni...)
Mam 7dc i zaczynam czuc jajnik, mam nadzieję, ze przynajmniej owu bedzie dzieki temu;)
Smak pierwsze dwa dni straszny, a teraz chetnie piję !:)
Pójdę na monitoring to zobaczymy czy na owu pomoglo bo clo juz nie biore.
Staram sie 30 cykl o pierwsze dziecko...

reklama
Teraz 2 cykl pije:) ojca Sroki:) i biore dong quai, nie wiem co z tego pomoglo ale ostatni cykl mialam 28dni! (Poprzednie bezowulacyjne ok 40dni...)
Mam 7dc i zaczynam czuc jajnik, mam nadzieję, ze przynajmniej owu bedzie dzieki temu;)
Smak pierwsze dwa dni straszny, a teraz chetnie piję !:)
Pójdę na monitoring to zobaczymy czy na owu pomoglo bo clo juz nie biore.
Staram sie 30 cykl o pierwsze dziecko...
A co to te dong quai?
Ja najdłuższy cykl w tym roku to 55 dni ale pomimo takich długich , do owu dochodzi i pęcherzyk pęka..
Ja też byłam na clo i pierwszy cykl super 31 dniowy , a ten cykl też na clo i owu w 24dc wrrr... Więc średnio na mnie działa + dupka bralam no i jestem po odstąpieniu 8 dzień już a @ nie ma.
Duzoooo by pisać , ale wątku nie chce Wam zasmiecac [emoji5]
Ogólnie mam 9cs , 36dc , 12dpo i mam nadzieję , że szybko @ przyjdzie i też zaczne te ziółka [emoji4]
Powodzenia w szybkim ujrzeniu 2 kreseczek ! [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

A co to te dong quai?
Ja najdłuższy cykl w tym roku to 55 dni ale pomimo takich długich , do owu dochodzi i pęcherzyk pęka..
Ja też byłam na clo i pierwszy cykl super 31 dniowy , a ten cykl też na clo i owu w 24dc wrrr... Więc średnio na mnie działa + dupka bralam no i jestem po odstąpieniu 8 dzień już a @ nie ma.
Duzoooo by pisać , ale wątku nie chce Wam zasmiecac [emoji5]
Ogólnie mam 9cs , 36dc , 12dpo i mam nadzieję , że szybko @ przyjdzie i też zaczne te ziółka [emoji4]
Powodzenia w szybkim ujrzeniu 2 kreseczek ! [emoji110][emoji110]

wff2krhmvaem9yip.png

Dong quai to bodajże azjatyckie tabletki ziolowe, ponoc pomagaja tez w owu i uregulowaniu cyklu, dziewczyny baaardzo sobie chwalą:) moze tego spróbuj :)
No to po odstawieniu dupka nienawiedza Cię @, hmmm...
Na mnie 1 tabletka clo nie dzialala, dzieki dwom mialam owu, ale bralam go ogolnie 9 cykli... sama odstawilam i lekarz poparl... teraz probuje dongiem i ziolami Sroki wywolac owu ;)
Dzieki i wzajemnie :D
P.s. nie zasmiecasz watku :)

Dong quai to bodajże azjatyckie tabletki ziolowe, ponoc pomagaja tez w owu i uregulowaniu cyklu, dziewczyny baaardzo sobie chwalą:) moze tego spróbuj :)
No to po odstawieniu dupka nienawiedza Cię @, hmmm...
Na mnie 1 tabletka clo nie dzialala, dzieki dwom mialam owu, ale bralam go ogolnie 9 cykli... sama odstawilam i lekarz poparl... teraz probuje dongiem i ziolami Sroki wywolac owu ;)
Dzieki i wzajemnie :D
P.s. nie zasmiecasz watku :)
Ja pierwszy cykl z clo mialam dawke 1 rano i 1 wieczorem a ten 2 rano i 2 wieczorem i nie zadziałalo tak jak powinno bo owu w 24dc to mam prawie tak ciągle bez niczego ... Ogolne ja mialam regulowane cykle luteina przez 5 miesięcy z ginem z nfz ale nie pomogło , wizyta u endo gdzie wyniki są ok.
No w zeszłym cyklu po odstawieniu dupka dostalam @ w 7 dniu , dziś 8 .
Z tym clo mi ten cykl teraz nie pomogł , więc odpuscilam ... A lekarz prywatny.
Na razie odpuszczam lekarza , 8 dzień biorę miovarian i castangusa , jak przyjdzie @ zaczne z tymi ziółkami a o tym dongu zapewne poczytam ! [emoji4]
9 cykli to kuzde duzooo , mi i tak powiedział z gory , ze tylko 3 możliwe.. A jak endo sie miało ?

wff2krhmvaem9yip.png

[QUOTE:xBUMx, post: 14507454, member: 163765"]Spark jak bierzesz tego donga? Powiem ci , ze bardzo jest ciekawy ! [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png
[/QUOTE]
Tak, biore, i donga i ziola kupilam od dziewczyny ktora po 3 miesiacach stosowania zaszla w ciaze, kto wie...:)
Endo po cli wyniszczone, 12dc 2 mm...
Naprawiam je powoliiii, 2 miesiace temu mialo 4mm... mam nadzieje ze teraz juz bedzie duzo lepiej....
9cs kiefy to bylo... :)

Mi mowil ze 6 cykli trwa kuracja clo, ale potem mowi: a pomaga na owu a wakacje sa, to jeszcze miesiac, potem jeszcze 2 miesiac wakacji i trzeci i tak z 6 zrobilo sie 9 :)

Spark oj na endo dużo orzeszkow + winko i będzie jak nowe [emoji6]
A tego donga bierzesz w kapsulkach ile dziennie razy do owu tak?

wff2krhmvaem9yip.png

xBUMx post: 14507477 pisze:
Spark oj na endo dużo orzeszkow + winko i będzie jak nowe [emoji6]
A tego donga bierzesz w kapsulkach ile dziennie razy do owu tak?

wff2krhmvaem9yip.png
Pilam pilam i jem orzeszki, do tego acard :) i estrofem forte mialam od lekarza.
Donga biorę 2 razy dziennie, do owu teoretycznie

reklama
Do góry