Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam raz sucho raz bardzo mokro[emoji14]czasem daje o sobie znac podbrzusze ale wiem ze teraz dzieją sie tam rewolucje takze no innych objawów nie mam[emoji14]jedynie co to piersi i brodawki zaczynaja mnie powoli bolec no i żyły zaczyna byc na nich widać[emoji14]czekam na twój test z rana kciuki kochana :*To może jestem pi terminie @ i stad ta wysoka temp 37 stopni. Zobacze jaka będzie jutro.
Tak badalam i wszystko bylo ok, gin mowil wtedy ze owu napewno byla. A ta faza nie jest za krotka podobno trzeba sie martwic jak wybisi 9 dni.
Z objawoe to bola mnie cycki i mialam duzo śluzu a teraz sucho. Brzuch troche pobolewa.