reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kotek widziałas moją temp ? A ciąży nie ma ...

wff2krhmvaem9yip.png

To może jestem pi terminie @ i stad ta wysoka temp 37 stopni. Zobacze jaka będzie jutro.
Tak badalam i wszystko bylo ok, gin mowil wtedy ze owu napewno byla. A ta faza nie jest za krotka podobno trzeba sie martwic jak wybisi 9 dni.
Z objawoe to bola mnie cycki i mialam duzo śluzu a teraz sucho. Brzuch troche pobolewa.
Ja mam raz sucho raz bardzo mokro[emoji14]czasem daje o sobie znac podbrzusze ale wiem ze teraz dzieją sie tam rewolucje takze no :D innych objawów nie mam[emoji14]jedynie co to piersi i brodawki zaczynaja mnie powoli bolec no i żyły zaczyna byc na nich widać[emoji14]czekam na twój test z rana :D kciuki kochana :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

kotek owu była 24dc 100% , szyjka wysoko , otwarta i miękka.
Śluzu trzy po trzy , jajniki bolaly..
Dziś 12dpo.
1478206325468.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478206325468.png
    1478206325468.png
    57,2 KB · Wyświetleń: 229
[QUTE]"xBUMx, post: 14506796, member: 163765"]Cześć dziewczyny jestem z drugiego wątku staraczkowego , mam takie pytanie.

Macie jakieś opinie na temat ziół ojca sroki na 1 faze cyklu?

wff2krhmvaem9yip.png
[/QUOTE]
Ja piję:)

reklama
Spark a pijesz sroki czy tego drugiego? Jakieś opinie , ty sie chyba długo strasz co ? Który cykl pijesz?
Ogolnie czytalam dobre opinie , no ale były i tez takie , ze wydluzyly cykl.

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry