reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kotek widziałas moją temp ? A ciąży nie ma ...

wff2krhmvaem9yip.png

To może jestem pi terminie @ i stad ta wysoka temp 37 stopni. Zobacze jaka będzie jutro.
Tak badalam i wszystko bylo ok, gin mowil wtedy ze owu napewno byla. A ta faza nie jest za krotka podobno trzeba sie martwic jak wybisi 9 dni.
Z objawoe to bola mnie cycki i mialam duzo śluzu a teraz sucho. Brzuch troche pobolewa.
Ja mam raz sucho raz bardzo mokro[emoji14]czasem daje o sobie znac podbrzusze ale wiem ze teraz dzieją sie tam rewolucje takze no :D innych objawów nie mam[emoji14]jedynie co to piersi i brodawki zaczynaja mnie powoli bolec no i żyły zaczyna byc na nich widać[emoji14]czekam na twój test z rana :D kciuki kochana :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

kotek owu była 24dc 100% , szyjka wysoko , otwarta i miękka.
Śluzu trzy po trzy , jajniki bolaly..
Dziś 12dpo.
1478206325468.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478206325468.png
    1478206325468.png
    57,2 KB · Wyświetleń: 223
[QUTE]"xBUMx, post: 14506796, member: 163765"]Cześć dziewczyny jestem z drugiego wątku staraczkowego , mam takie pytanie.

Macie jakieś opinie na temat ziół ojca sroki na 1 faze cyklu?

wff2krhmvaem9yip.png
[/QUOTE]
Ja piję:)

reklama
Spark a pijesz sroki czy tego drugiego? Jakieś opinie , ty sie chyba długo strasz co ? Który cykl pijesz?
Ogolnie czytalam dobre opinie , no ale były i tez takie , ze wydluzyly cykl.

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry