reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark wiesz ja jestem z takich , ze moge brac wszystko ino niech kuzde coś ruszy i jakaś poprawa będzie ! [emoji38] będę na haju [emoji14]
Mojego na mówię , żeby pił ziółka ze mną [emoji23]

A tego donga to ktorego masz?
1478213287472.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478213287472.png
    1478213287472.png
    55,8 KB · Wyświetleń: 387
reklama
Spark wiesz ja jestem z takich , ze moge brac wszystko ino niech kuzde coś ruszy i jakaś poprawa będzie ! [emoji38] będę na haju [emoji14]
Mojego na mówię , żeby pił ziółka ze mną [emoji23]

A tego donga to ktorego masz?
Zobacz załącznik 781275

wff2krhmvaem9yip.png
Hahaha mam to samo :p najwyżej dzidzius bedzie mial mame bez zoladka :p
Ten drugiii :D
Oo moj tego by chyba nie wypil haha, ale tabletki ktore mial przepisane jadl grzecznie :D

Spark no dzisiaj mialam dzień załamki bardzo , bo miałam nadzieję , że w końcu się udało od 3 dni mdłości mam , ale to chyba z nerwów mi sie porobilo... Wczoraj robilam test rano byl ledwo cien, wieczorem z tego cienia zrobil sie bladzioch , rano dzisiaj facelle cień widoczny , drugi negatywny , szybko na bete , ale wyszła ujemna płacz był no , ale cóż...
Małż przyszedł i widze jak mu zależy , wiec muszę coś robić , moja córka ma 2 lata a pyta się tylko o dzieci itp , bardzo mi smutno , ze nie moge jej dać rodzeństwa a P drugiego dziecka , bo wiem , ze to z mojej winy..
Ale szybko laduje bateryjki i kabinuje co by wziasc , co robić by w końcu się udało hehe [emoji1]
Ale tobie się należy już 30cs t wieczność , podziwiam Cię za siłę ! [emoji123]
Choć przy dobrych wiatrach to może i ja za niedługo 30cs dobije [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja piję od zeszłego cyklu zioła które kupiłam tutaj. O takie
1478215271-1d1mld.jpeg

1478215279-1d1mld.jpeg

Herbata na pierwszą połowę cyklu zawiera:
Liść maliny, rozmaryn, szałwie, bylice pospolitą i kwiaty bzu czarnego.
Herbatka na drugą część cyklu zawiera:
Pokrzywe, krwawnik pospolity i przywrotnik.
Jak na razie nie zaobserwowalam spektakularnych efektów ale wystarczy mi jeszcze ziół na ten cykl. Później może spróbuję tego donga i castagnusa.
Ja tak jak Bum mogę lokacji wszystko byleby tylko przyniosło pozytywny efekt.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark u mnie jest 11 cykl starań.Rok temu jeszcze byłam w ciąży ale w listopadzie miałam wywoływane poronienie i zabieg bo ciąża obumarla.U Ciebie te 30 cykli to robi wrażenie.Szacun dla Ciebie, że walczysz.

Siwa ciekawa ta herbatka [emoji4]
Przepis na te ziółka mam taki bo ponoć jest duzo , ale ten jest skuteczny - ponoć :
Lebiodka , koszyczek rumianku , macierzonka , pokrzywa , dziurawiec , rdest , nagietek , nastrzyk , ruta .
I co najlpesze wyczytalam , ze kuracja z tymi ziółkami to pić cały cykl , ale jak wyjdzie test to przestać od razu bo jak jedna dziewczyna na mi na forum pisała - dziurawiec działa poronnie.
No i tak max 3 miesiące i miesiąc przerwy hmm...

Donga też kupie i będę lykac a co mi tam , na razie to przesiedzialam 4 godziny czytając o ziolkach , teraz lekture o nim trzeba poczytać haha [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja piję od zeszłego cyklu zioła które kupiłam tutaj. O takie
1478215271-1d1mld.jpeg

1478215279-1d1mld.jpeg

Herbata na pierwszą połowę cyklu zawiera:
Liść maliny, rozmaryn, szałwie, bylice pospolitą i kwiaty bzu czarnego.
Herbatka na drugą część cyklu zawiera:
Pokrzywe, krwawnik pospolity i przywrotnik.
Jak na razie nie zaobserwowalam spektakularnych efektów ale wystarczy mi jeszcze ziół na ten cykl. Później może spróbuję tego donga i castagnusa.
Ja tak jak Bum mogę lokacji wszystko byleby tylko przyniosło pozytywny efekt.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty tego pijesz 3 szklanki dziennie? [emoji87]
Bo to sa ziolka chyba tego Klimuszki bo skład taki sam... a tam dawka jest zalecana 3 x dzinnie...

Tu jest link do tej stronki i pisze tam tez o tym sposobie co pisalam jak te ziola pić , ze mozna caly cykl...

Link do: Wyświetl temat - Wątek zielarski (cz.X) | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji
wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry