Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktory teraz dc?kachha10, post: 14507489, member: 79936"]Siwa ja przed poronieniem tez miewalam cykle 28 nawet 29 dniowe.Po poronieniu po 25 dniach dostałam @, potem następny cykl był 35-dniowy a po nim już lecialy mi same 26 dniowe, ostatnio miałam 29 -dniowy ale nie udało się zajść.Mi teraz leci 11 cykl staran.Za tydz.będzie rok od zabiegu.Doluja mnie te starania.
Castangus tez jet ziołowy , same zioła i normalnie wybuchne [emoji23][emoji23]Ziola do owu jesli maja na owu pkmoc, a jesli np. Na pcos czy cos to mozna pknoc caly cykl...
Donga z ziolami ojca Sroki mozna i z mioveranem, nie wiem jak z castangusem
Hahaha uwazaj bo będzie, że przedawkowalas zioloCastangus tez jet ziołowy , same zioła i normalnie wybuchne [emoji23][emoji23]
No i co z tym zrobić? Jak wydluzyc cykl?Siwa ja przed poronieniem tez miewalam cykle 28 nawet 29 dniowe.Po poronieniu po 25 dniach dostałam @, potem następny cykl był 35-dniowy a po nim już lecialy mi same 26 dniowe, ostatnio miałam 29 -dniowy ale nie udało się zajść.Mi teraz leci 11 cykl staran.Za tydz.będzie rok od zabiegu.Doluja mnie te starania.