reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark zioła też są do owu nie?
Kuzde oby to wszystko pomogło [emoji106] ja nie wiem czy tego donga bym mogla brac i z castangusem i miovarianem i ziolami o.sroki [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Siwa ja przed poronieniem tez miewalam cykle 28 nawet 29 dniowe.Po poronieniu po 25 dniach dostałam @, potem następny cykl był 35-dniowy a po nim już lecialy mi same 26 dniowe, ostatnio miałam 29 -dniowy ale nie udało się zajść.Mi teraz leci 11 cykl staran.Za tydz.będzie rok od zabiegu.Doluja mnie te starania.

Ziola do owu jesli maja na owu pkmoc, a jesli np. Na pcos czy cos to mozna pknoc caly cykl...
Donga z ziolami ojca Sroki mozna i z mioveranem, nie wiem jak z castangusem

kachha10, post: 14507489, member: 79936"]Siwa ja przed poronieniem tez miewalam cykle 28 nawet 29 dniowe.Po poronieniu po 25 dniach dostałam @, potem następny cykl był 35-dniowy a po nim już lecialy mi same 26 dniowe, ostatnio miałam 29 -dniowy ale nie udało się zajść.Mi teraz leci 11 cykl staran.Za tydz.będzie rok od zabiegu.Doluja mnie te starania.
Ktory teraz dc?

Castangus tez jet ziołowy , same zioła i normalnie wybuchne [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Hahaha uwazaj bo będzie, że przedawkowalas ziolo :D
A tak serio to nie wiem czy mozna je przedawkowac, ale większość dziewczyn przy pcos uzywa tylu ziol ze hoho i nic sie nie dzieje :)

Siwa ja przed poronieniem tez miewalam cykle 28 nawet 29 dniowe.Po poronieniu po 25 dniach dostałam @, potem następny cykl był 35-dniowy a po nim już lecialy mi same 26 dniowe, ostatnio miałam 29 -dniowy ale nie udało się zajść.Mi teraz leci 11 cykl staran.Za tydz.będzie rok od zabiegu.Doluja mnie te starania.
No i co z tym zrobić? Jak wydluzyc cykl?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark u mnie 6dc. Za tydz.trzeba będzie brać się do roboty ale jakos kiepsko to widzę.Nie chce mi się już nic.Mówię do m, żeby zbierał siły, watpie ze zaciaze ale poseximy się żeby potem nie mieć wyrzutów sumienia, że się nic nie zrobilo_On już też jest zrezygnowany i nie wierzy ze się uda.

Siwa mi ginka powiedziała ze ta długość cyklu jest Ok bo ostatnio sie pytałam czy to nie problem w zajsciu.Ja zaczynam miec dosc tych staran.Nie wiem czy nie odpuszcze bo ilez mozna.

reklama
Kacha tez sobie mówię:teraz sie nie staram... ale w myslach licze kyory to dc i kiedy trzeba sie wziąć do pracy:) tak juz mamy! :) ktory co cs? ;>

Do góry