reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No nie !! Nimitii ! Ja chce zaciągnąć meza w weekend na inferno !! Warto ??
Mnie tez cycki bolą. Myślałam ze mi objawy przeszły ale nie aż tak bardzo. Jak jestem zajęta to jakoś nie czuje brzucha ale jak juz leżę bo mnie muli to czuje podbrzusze. I siusiu chodzę często. Mam nadzieje ze tylko pęcherza nie przeziębiłam :-( cycory bolą nadal. A dzis w pracy Miałam takie uderzenia gorąca ze sie śmiałam z koleżanka ze zamiast zaciążyć to mi sie menopauza odzywa [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jesteś na clo? JA miałam takie uderzenia gorąca w tym cyklu jak byłam na clo.

reklama
Ovufriend wskazało mi owu w 12 DC dzis jest 24 dc
Nie wiem kiedy powinnam dostać @ bo zwykle cykle trwały 28 dni a ostatni 24 dni.
Nie wiem czy ufac ovufriend... Chociaz po tym 12 dniu temp poszla w górę .

A zwykle przy 28-dniowych wiesz kiedy miałaś owu? Jesli 14dc, to znaczy ze fazę lutealna masz 14 dni. Czyli teraz bedzie cykl 26-dniowy. Do dnia owu dodajesz po prostu długość fazy lutealnej. :)

Wiecie co? Tak analizuje i stwierdziłam że jednak chyba przez to że moje cykle po poronieniu skrocily się do 26 dni nie mogę zaciazyc. Jak zaczynaliśmy staranka w grudniu zeszłego roku to miałam 28 29 dni. I zaszlam w 3 cyklu. Teraz od maja nic... wymyśliłam że muszę załatwić sobie duphaston. Tu w De mogę zapomnieć że dostanę się szybko do mojego lekarza bez ciąży więc zadzwoniłam do mamy żeby mi w pl zalatwilas receptę że znajomą położna. No i zadzwoniła do niej i dupa. Powiedziała że żaden duphaston tylko jak przyjadę na święta to mam do niej zadzwonić i przyjechać do szpitala to mi porobić wszystkie badania i powiedzą ewentualnie jakie leki itd... no nic i muszę czekać do grudnia i liczyć że się bez niczego uda...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie załatwi ci u lekarza rodzinnego :)jak ładnie poprosi,lub niech idzie do gin prywatnie to wpiszą

Bertha czytalam rożne opinie i ponoć dobre są , ja szukam jakiegoś zielarskiego i zamawiam , moze chociaż to mi pomoże [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

O, to juz masz termin@, bo 12dc+11dni to 23dni! Dzisiaj miałaś termin @. Testuj kochana!
Troche krótka masz ta fazę.. progesteron moze byc za słaby na ciąże. Nadałaś kiedyś w 7dpo progesteron?
To może jestem pi terminie @ i stad ta wysoka temp 37 stopni. Zobacze jaka będzie jutro.
Tak badalam i wszystko bylo ok, gin mowil wtedy ze owu napewno byla. A ta faza nie jest za krotka podobno trzeba sie martwic jak wybisi 9 dni.
Z objawoe to bola mnie cycki i mialam duzo śluzu a teraz sucho. Brzuch troche pobolewa.

To może jestem pi terminie @ i stad ta wysoka temp 37 stopni. Zobacze jaka będzie jutro.
Tak badalam i wszystko bylo ok, gin mowil wtedy ze owu napewno byla. A ta faza nie jest za krotka podobno trzeba sie martwic jak wybisi 9 dni.
Z objawoe to bola mnie cycki i mialam duzo śluzu a teraz sucho. Brzuch troche pobolewa.
Testuj z rana !

km5sio4pghry649q.png

reklama

Ja tem 37 mam juz od 5dpo i cały czAs sie utrzymuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry