Morela_87
Fanka BB :)
ja zawsze biorę osłonowe bo przy OZT mTo antybiotyk trzeba oslonowo coś wziąć lub jogurt
trzeba uważać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zawsze biorę osłonowe bo przy OZT mTo antybiotyk trzeba oslonowo coś wziąć lub jogurt
no juz rano ostatnia tabletke na szczescie wzielamJa przyjmowałam kiedys ten antybiotyk i nigdy mi sie nic po nim nie działo także wspólczuje ze cierpisz z bólu
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
o jelita tez dostaly batyLux duomox to najgorsze świństwo u nas lekarze przepidywali NS kazde nawet najmniejsze przeziębienie i od tego mam rozwalone jelita
Megsn ty testowalas juz 10 dni po owu tak?
Głowa do góry. Ważne, że ktoś się Tobą zajmie !Wiecie co? Tak analizuje i stwierdziłam że jednak chyba przez to że moje cykle po poronieniu skrocily się do 26 dni nie mogę zaciazyc. Jak zaczynaliśmy staranka w grudniu zeszłego roku to miałam 28 29 dni. I zaszlam w 3 cyklu. Teraz od maja nic... wymyśliłam że muszę załatwić sobie duphaston. Tu w De mogę zapomnieć że dostanę się szybko do mojego lekarza bez ciąży więc zadzwoniłam do mamy żeby mi w pl zalatwilas receptę że znajomą położna. No i zadzwoniła do niej i dupa. Powiedziała że żaden duphaston tylko jak przyjadę na święta to mam do niej zadzwonić i przyjechać do szpitala to mi porobić wszystkie badania i powiedzą ewentualnie jakie leki itd... no nic i muszę czekać do grudnia i liczyć że się bez niczego uda...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej xBumx, ja niestety nic nie wiem na temat tych ziół. Tez jestem ciekawa.Cześć dziewczyny jestem z drugiego wątku staraczkowego , mam takie pytanie.
Macie jakieś opinie na temat ziół ojca sroki na 1 faze cyklu?
A gdzie w de mieszkasz?Wiecie co? Tak analizuje i stwierdziłam że jednak chyba przez to że moje cykle po poronieniu skrocily się do 26 dni nie mogę zaciazyc. Jak zaczynaliśmy staranka w grudniu zeszłego roku to miałam 28 29 dni. I zaszlam w 3 cyklu. Teraz od maja nic... wymyśliłam że muszę załatwić sobie duphaston. Tu w De mogę zapomnieć że dostanę się szybko do mojego lekarza bez ciąży więc zadzwoniłam do mamy żeby mi w pl zalatwilas receptę że znajomą położna. No i zadzwoniła do niej i dupa. Powiedziała że żaden duphaston tylko jak przyjadę na święta to mam do niej zadzwonić i przyjechać do szpitala to mi porobić wszystkie badania i powiedzą ewentualnie jakie leki itd... no nic i muszę czekać do grudnia i liczyć że się bez niczego uda...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro bede teiretycznie 13 dni po owu
Kurka nir eirm kiedy testować
Napewno najpoxniej we wtorek no teście wyprawiają wtedy 30 rocznicę ślubu
Będzie to 28 dc
KarlsruheHej xBumx, ja niestety nic nie wiem na temat tych ziół. Tez jestem ciekawa.
A gdzie w de mieszkasz?