reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

ja też po duomoxie miałam rewolucje. Tylko że ja po OZT więc mam wrażliwy żołądek i myślałam że to ja tak reaguje.

km5sio4pghry649q.png
To antybiotyk trzeba oslonowo coś wziąć lub jogurt

reklama
Lux ja brałam nie raz ale mnie nic nie było bo ja jestem dziecko Czarnobyla.

Queen_b był ciekawy ja książki nie czytałam jak co ale mnie się bardzo podobał. Mnie się wydaje ze tobie nareszcie się udało. Aż mi się wierzyć nie chce że nie takie masz objawy.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimiti -mi sie wydaje po prostu ze moje ciało zwariowało po clo. I hormony dają mi tak popalić i igrają z moja psycha ... ;( w niedziele testuje. Watpię zobaczyć cos poza jedna kreska ... moze gdybym miała pewność ze u mojego M kolejne badania powiedziały ze juz ok to inaczej. A tak badania dopiero za tydzień. Wiec jeszcze jakieś 2tyg niewiedzy ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lux ja brałam nie raz ale mnie nic nie było bo ja jestem dziecko Czarnobyla.

Queen_b był ciekawy ja książki nie czytałam jak co ale mnie się bardzo podobał. Mnie się wydaje ze tobie nareszcie się udało. Aż mi się wierzyć nie chce że nie takie masz objawy.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
hehe a ja od pierwszej tabletki bole jak diabli :(

Cześć dziewczyny jestem z drugiego wątku staraczkowego , mam takie pytanie.

Macie jakieś opinie na temat ziół ojca sroki na 1 faze cyklu?

wff2krhmvaem9yip.png

Wiecie co? Tak analizuje i stwierdziłam że jednak chyba przez to że moje cykle po poronieniu skrocily się do 26 dni nie mogę zaciazyc. Jak zaczynaliśmy staranka w grudniu zeszłego roku to miałam 28 29 dni. I zaszlam w 3 cyklu. Teraz od maja nic... wymyśliłam że muszę załatwić sobie duphaston. Tu w De mogę zapomnieć że dostanę się szybko do mojego lekarza bez ciąży więc zadzwoniłam do mamy żeby mi w pl zalatwilas receptę że znajomą położna. No i zadzwoniła do niej i dupa. Powiedziała że żaden duphaston tylko jak przyjadę na święta to mam do niej zadzwonić i przyjechać do szpitala to mi porobić wszystkie badania i powiedzą ewentualnie jakie leki itd... no nic i muszę czekać do grudnia i liczyć że się bez niczego uda...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux duomox to najgorsze świństwo u nas lekarze przepidywali NS kazde nawet najmniejsze przeziębienie i od tego mam rozwalone jelita
Megsn ty testowalas juz 10 dni po owu tak?

Czy ktoras z Was przyjmowala taki lek jak Duomox? bralam go do dzis na te leukocyty i mimo probiotyku mam tak spierdzielony zoladek, ze masakra :( bol niemozliwy, jeszcze tak sinego antybiotyku na zoladek nie bralam
Ja przyjmowałam kiedys ten antybiotyk i nigdy mi sie nic po nim nie działo :) także wspólczuje ze cierpisz z bólu :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lux duomox to najgorsze świństwo u nas lekarze przepidywali NS kazde nawet najmniejsze przeziębienie i od tego mam rozwalone jelita
Megsn ty testowalas juz 10 dni po owu tak?
Chyba było 11 albo 12 dpo jak dobrze licze:p 13dc wyszedł pozytyw na owu o ile to byl pozytyw wiec 14 lub 15dc owulka[emoji14]a zatestowalam 26dc[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry