To antybiotyk trzeba oslonowo coś wziąć lub jogurtja też po duomoxie miałam rewolucje. Tylko że ja po OZT więc mam wrażliwy żołądek i myślałam że to ja tak reaguje.
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To antybiotyk trzeba oslonowo coś wziąć lub jogurtja też po duomoxie miałam rewolucje. Tylko że ja po OZT więc mam wrażliwy żołądek i myślałam że to ja tak reaguje.
![]()
Lux ja brałam nie raz ale mnie nic nie było bo ja jestem dziecko Czarnobyla.
Queen_b był ciekawy ja książki nie czytałam jak co ale mnie się bardzo podobał. Mnie się wydaje ze tobie nareszcie się udało. Aż mi się wierzyć nie chce że nie takie masz objawy.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam chory zoladek, ale tyle co ja lekow bralam i nic mi nie bylo a tu taki bol okropnyja też po duomoxie miałam rewolucje. Tylko że ja po OZT więc mam wrażliwy żołądek i myślałam że to ja tak reaguje.
![]()
no ja bralam i nic nie daloTo antybiotyk trzeba oslonowo coś wziąć lub jogurt
hehe a ja od pierwszej tabletki bole jak diabliLux ja brałam nie raz ale mnie nic nie było bo ja jestem dziecko Czarnobyla.
Queen_b był ciekawy ja książki nie czytałam jak co ale mnie się bardzo podobał. Mnie się wydaje ze tobie nareszcie się udało. Aż mi się wierzyć nie chce że nie takie masz objawy.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przyjmowałam kiedys ten antybiotyk i nigdy mi sie nic po nim nie działoCzy ktoras z Was przyjmowala taki lek jak Duomox? bralam go do dzis na te leukocyty i mimo probiotyku mam tak spierdzielony zoladek, ze masakrabol niemozliwy, jeszcze tak sinego antybiotyku na zoladek nie bralam
Chyba było 11 albo 12 dpo jak dobrze liczeLux duomox to najgorsze świństwo u nas lekarze przepidywali NS kazde nawet najmniejsze przeziębienie i od tego mam rozwalone jelita
Megsn ty testowalas juz 10 dni po owu tak?