reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzisiaj się nie muszę wysilac, tydzień rozłąki zrobił swoje. Cyckiem macham i już pełna gotowość [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Padłam! :) Ważne, że cycki działają :)

km5sio4pghry649q.png

reklama
Musi być lux wysyp bo Alexandra musi tabelkę zwolnić ;)

Mnie nadal bolą piersi i jak tu sobie nie robić nadzieii :( ja właśnie wracam z randki z szefową :D byłyśmy w kinie na Inferno. Moja szefowa tyle z siebie daje tak bardzo nie chce żebym była w ciąży bo oprócz mnie nikt nie ogarnia tego co ona robi. A co zatrudniamy dziewczynę to zaraz jest w ciąży.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

No nie !! Nimitii ! Ja chce zaciągnąć meza w weekend na inferno !! Warto ??
Mnie tez cycki bolą. Myślałam ze mi objawy przeszły ale nie aż tak bardzo. Jak jestem zajęta to jakoś nie czuje brzucha ale jak juz leżę bo mnie muli to czuje podbrzusze. I siusiu chodzę często. Mam nadzieje ze tylko pęcherza nie przeziębiłam :-( cycory bolą nadal. A dzis w pracy Miałam takie uderzenia gorąca ze sie śmiałam z koleżanka ze zamiast zaciążyć to mi sie menopauza odzywa [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela bardzo się ciesze ... [emoji1] super idzie do przodu, oby tak dalej [emoji6]

evelina do dzieła ... nie myśl czy za późno czy nie tylko działaj ! [emoji12]

Morela ciąża ! [emoji4]

Ania@ a gdzie pozytywne myślenie he ... ? [emoji6]

Windy Docia.....to hmm.....owocnych [emoji6] i pamiętajcie świeca.....nie Megan ? [emoji12]

A ja czekam na tego malpiszona i czekam ... plan na 3 cs jest tylko ta wrednota chce mi go popsuć ... eh

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś w tej świecy jest :D i chłop sie pośmieje i żołnierzom lepiej sie płynie do celu ..hahaha nic tylko trzymać nogi na ścianie :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem co czujesz choć staram się krócej niż Ty to uczucie , które mną rzuca na boki - po 6 latach zapragnelismy dziecka tak bardzo , bardzo nie chce robić sobie nadziei przedwcześnie.

km5sio4pghry649q.png
Właśnie nastawienie jest bardzo ważne .... a nadzieja jest zawsze niezależnie od nastawienia ;-) Zatem nie bać się i myśleć pozytywnie ! Nie szukać objawów tylko wierzyć, że się uda :-) A jeśli nawet nie za 1wszym, 2gim razem to tak miało być i nie ma co o tym rozpamiętywać tylko zbierać energię na kolejny raz....
Oczywiście wierzę, że np. dwucyfrowa liczba cs nie pomaga ... ale musimy myśleć o tym , że na pewno się uda !!! :-D

Czy ktoras z Was przyjmowala taki lek jak Duomox? bralam go do dzis na te leukocyty i mimo probiotyku mam tak spierdzielony zoladek, ze masakra :( bol niemozliwy, jeszcze tak sinego antybiotyku na zoladek nie bralam

Właśnie nastawienie jest bardzo ważne .... a nadzieja jest zawsze niezależnie od nastawienia ;-) Zatem nie bać się i myśleć pozytywnie ! Nie szukać objawów tylko wierzyć, że się uda :-) A jeśli nawet nie za 1wszym, 2gim razem to tak miało być i nie ma co o tym rozpamiętywać tylko zbierać energię na kolejny raz....
Oczywiście wierzę, że np. dwucyfrowa liczba cs nie pomaga ... ale musimy myśleć o tym , że na pewno się uda !!! :-D
racja :) a jak sie odpusci to juz idzie z gorki :)

Czy ktoras z Was przyjmowala taki lek jak Duomox? bralam go do dzis na te leukocyty i mimo probiotyku mam tak spierdzielony zoladek, ze masakra :( bol niemozliwy, jeszcze tak sinego antybiotyku na zoladek nie bralam
ja też po duomoxie miałam rewolucje. Tylko że ja po OZT więc mam wrażliwy żołądek i myślałam że to ja tak reaguje.

km5sio4pghry649q.png

reklama
Lux ja brałam nie raz ale mnie nic nie było bo ja jestem dziecko Czarnobyla.

Queen_b był ciekawy ja książki nie czytałam jak co ale mnie się bardzo podobał. Mnie się wydaje ze tobie nareszcie się udało. Aż mi się wierzyć nie chce że nie takie masz objawy.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry