Morela_87
Fanka BB :)
Padłam! Ważne, że cycki działająDzisiaj się nie muszę wysilac, tydzień rozłąki zrobił swoje. Cyckiem macham i już pełna gotowość [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Padłam! Ważne, że cycki działająDzisiaj się nie muszę wysilac, tydzień rozłąki zrobił swoje. Cyckiem macham i już pełna gotowość [emoji23]
Dziękuję za dobre słowa. :*Oby to twoje zapalenie dobijało się na świat za 9 miesięcy! [emoji173]
Musi być lux wysyp bo Alexandra musi tabelkę zwolnić
Mnie nadal bolą piersi i jak tu sobie nie robić nadzieii ja właśnie wracam z randki z szefową byłyśmy w kinie na Inferno. Moja szefowa tyle z siebie daje tak bardzo nie chce żebym była w ciąży bo oprócz mnie nikt nie ogarnia tego co ona robi. A co zatrudniamy dziewczynę to zaraz jest w ciąży.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś w tej świecy jest i chłop sie pośmieje i żołnierzom lepiej sie płynie do celu ..hahaha nic tylko trzymać nogi na ścianieIzabela bardzo się ciesze ... [emoji1] super idzie do przodu, oby tak dalej [emoji6]
evelina do dzieła ... nie myśl czy za późno czy nie tylko działaj ! [emoji12]
Morela ciąża ! [emoji4]
Ania@ a gdzie pozytywne myślenie he ... ? [emoji6]
Windy Docia.....to hmm.....owocnych [emoji6] i pamiętajcie świeca.....nie Megan ? [emoji12]
A ja czekam na tego malpiszona i czekam ... plan na 3 cs jest tylko ta wrednota chce mi go popsuć ... eh
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie nastawienie jest bardzo ważne .... a nadzieja jest zawsze niezależnie od nastawienia ;-) Zatem nie bać się i myśleć pozytywnie ! Nie szukać objawów tylko wierzyć, że się uda :-) A jeśli nawet nie za 1wszym, 2gim razem to tak miało być i nie ma co o tym rozpamiętywać tylko zbierać energię na kolejny raz....Wiem co czujesz choć staram się krócej niż Ty to uczucie , które mną rzuca na boki - po 6 latach zapragnelismy dziecka tak bardzo , bardzo nie chce robić sobie nadziei przedwcześnie.
racja a jak sie odpusci to juz idzie z gorkiWłaśnie nastawienie jest bardzo ważne .... a nadzieja jest zawsze niezależnie od nastawienia ;-) Zatem nie bać się i myśleć pozytywnie ! Nie szukać objawów tylko wierzyć, że się uda :-) A jeśli nawet nie za 1wszym, 2gim razem to tak miało być i nie ma co o tym rozpamiętywać tylko zbierać energię na kolejny raz....
Oczywiście wierzę, że np. dwucyfrowa liczba cs nie pomaga ... ale musimy myśleć o tym , że na pewno się uda !!!
ja też po duomoxie miałam rewolucje. Tylko że ja po OZT więc mam wrażliwy żołądek i myślałam że to ja tak reaguje.Czy ktoras z Was przyjmowala taki lek jak Duomox? bralam go do dzis na te leukocyty i mimo probiotyku mam tak spierdzielony zoladek, ze masakra bol niemozliwy, jeszcze tak sinego antybiotyku na zoladek nie bralam