Tak kochana duphaston dluza faza lutealna na zagniezdzenie,po 3mc zaszłam i cykl się wydluzyl,wiesz jak z lekarzami samemu trzeba się ubierać,ja takie krótkie miałam 8lat,dopiero jak się za to wzięłam to się udało,Zaciekawiłaś mnie. To z powodu krótkiego cyklu powinno się brac jakieś leki? A ginekolog nic mi nie mówił, tylko że jak regularny to nie ma co się doszukiwac dlaczego jest krótki.
reklama
Dzisiaj się nie muszę wysilac, tydzień rozłąki zrobił swoje. Cyckiem macham i już pełna gotowość [emoji23]Działaj działaj! Może coś na zachętę jakąś ładną piżamę satynową
Musi być lux wysyp bo Alexandra musi tabelkę zwolnić
Mnie nadal bolą piersi i jak tu sobie nie robić nadzieii ja właśnie wracam z randki z szefową byłyśmy w kinie na Inferno. Moja szefowa tyle z siebie daje tak bardzo nie chce żebym była w ciąży bo oprócz mnie nikt nie ogarnia tego co ona robi. A co zatrudniamy dziewczynę to zaraz jest w ciąży.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie nadal bolą piersi i jak tu sobie nie robić nadzieii ja właśnie wracam z randki z szefową byłyśmy w kinie na Inferno. Moja szefowa tyle z siebie daje tak bardzo nie chce żebym była w ciąży bo oprócz mnie nikt nie ogarnia tego co ona robi. A co zatrudniamy dziewczynę to zaraz jest w ciąży.
zaraz samiec bedzie gotow heheDzisiaj się nie muszę wysilac, tydzień rozłąki zrobił swoje. Cyckiem macham i już pełna gotowość [emoji23]
Oby to twoje zapalenie dobijało się na świat za 9 miesięcy! [emoji173]Jejku nie mówcie mi tak bo będzie mi trudniej wytrzymać do poniedziałku a na prawdę myślę, że to raczej jakieś zapalenie . Ale dzięki :*
jak ja zaszlam to rozpacz byla w pracy, ze kto mnie zastapi, ale jakos nowa pani daje radeMusi być lux wysyp bo Alexandra musi tabelkę zwolnić
dokladnie, nie ma co sie ogladac na innychNo wlasnie kazdy szef tak mówi....a tak naprawdę nikt nie jest niezastąpiony.....taka jest prawda. Więc nie ma co na to zwracać uwagę tylko myśleć o swoich potrzebach :-)
reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Wiem co czujesz choć staram się krócej niż Ty to uczucie , które mną rzuca na boki - po 6 latach zapragnelismy dziecka tak bardzo , bardzo nie chce robić sobie nadziei przedwcześnie.Emsi* pozytywne myślenie jest, tylko nie chce sobie robic przedwczesnej nadziei.