reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zaciekawiłaś mnie. To z powodu krótkiego cyklu powinno się brac jakieś leki? A ginekolog nic mi nie mówił, tylko że jak regularny to nie ma co się doszukiwac dlaczego jest krótki.
Tak kochana duphaston dluza faza lutealna na zagniezdzenie,po 3mc zaszłam i cykl się wydluzyl,wiesz jak z lekarzami samemu trzeba się ubierać,ja takie krótkie miałam 8lat,dopiero jak się za to wzięłam to się udało,

reklama
Działaj działaj! Może coś na zachętę :):) jakąś ładną piżamę satynową :D

km5sio4pghry649q.png
Dzisiaj się nie muszę wysilac, tydzień rozłąki zrobił swoje. Cyckiem macham i już pełna gotowość [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Musi być lux wysyp bo Alexandra musi tabelkę zwolnić ;)

Mnie nadal bolą piersi i jak tu sobie nie robić nadzieii :( ja właśnie wracam z randki z szefową :D byłyśmy w kinie na Inferno. Moja szefowa tyle z siebie daje tak bardzo nie chce żebym była w ciąży bo oprócz mnie nikt nie ogarnia tego co ona robi. A co zatrudniamy dziewczynę to zaraz jest w ciąży.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Musi być lux wysyp bo Alexandra musi tabelkę zwolnić ;)

Mnie nadal bolą piersi i jak tu sobie nie robić nadzieii :( ja właśnie wracam z randki z szefową :D byłyśmy w kinie na Inferno. Moja szefowa tyle z siebie daje tak bardzo nie chce żebym była w ciąży bo oprócz mnie nikt nie ogarnia tego co ona robi. A co zatrudniamy dziewczynę to zaraz jest w ciąży.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
jak ja zaszlam to rozpacz byla w pracy, ze kto mnie zastapi, ale jakos nowa pani daje rade :D

reklama
Do góry