reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek nie ma łatwo ale prezent na święta piękny! Wręcz idealny prawda :)
Ja się boję testować z tego wszystkiego. Wiem ze mogłabym zrobić test w ND chyba by już wyszedł pozytywny. Ale boję się :((

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tak samo ... jesli sie udało to w niedziele bądź w poniedziałek mogłabym juz zrobić ... ale boje sie tej bieli vizira ;-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bulbasek a kiedy masz dostać @?
Queen i teraz nie wiem np co silniejsze. Chęć poznania i zobaczenia czy ten strach i czekanie do @. Nie wiem co zrobić. Piersi mnie bolą podbrzusze rano bolało bardzo teraz delikatnie od czasu do czasu. I karce się w myślach za tą nadzieję jaką mam. Boje się :( nie chxe jak ty to piszecie bieli vizira :)

Megan jak się czujesz ?

U mnie te piersi warjują tak staram się nie nastawiać ale podświadomie ...wiecie jak to jest.

A dziękuje czuje sie dobrze[emoji14]leże sobie w pracy i odpoczywam[emoji14]chyba cos brodawki zaczynaja mnie troszke bolec jak dotykam[emoji14]no i ciagle czuje podbrzusze[emoji14]dzisiaj było spięte :D

Moze warjują bo cos tam sie dzieje dobrego :D ? Ja w tym cyklu ciagle kolezance powtarzalam ze pewnie sie nie udalo itp a ona dzien przed moim testowaniem powiedziala : Magda ty jestes na 100% w ciąży :D i sie smialam ze wykrakala[emoji14]kopniaki jej synka w brzuchu chyba mnie zaraziły ciążą[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

ja musze zrobić test w miarę wcześnie bo biorę dostinex na obniżenie prolaktyny i max brania w ciąży to do 6 tyg wiec musze wiedzieć czy jestem czy nie i od razu udać się do gina jak nawet nie będzie nic widać.

A ja dziś robiłam glukoze i insulinę, po wypiciu tego pysznego napoju blee! I siedząc 2 godziny mogłam Was trochę poczytać. Queen a mi się coś wydaje, że tym razem Wam sie udało. Takie mam przeczucie... A powiedzcie mi ile dni po ostatniej tabletce Clo przychodzi @? Gin mówił że może być szybciej niż zawsze. dziś 12dc i od wczoraj widzę śluz, więc może owu sie zbliża.. trzeba dziś działać, bo dwa dni przerwy były a pan doktor kazał często... ;)

A ja dziś robiłam glukoze i insulinę, po wypiciu tego pysznego napoju blee! I siedząc 2 godziny mogłam Was trochę poczytać. Queen a mi się coś wydaje, że tym razem Wam sie udało. Takie mam przeczucie... A powiedzcie mi ile dni po ostatniej tabletce Clo przychodzi @? Gin mówił że może być szybciej niż zawsze. dziś 12dc i od wczoraj widzę śluz, więc może owu sie zbliża.. trzeba dziś działać, bo dwa dni przerwy były a pan doktor kazał często... ;)

Ja brałam Clo od 5 do 9dc. W poprzednim cyklu owu miałam w 17dc a w tym w 15dc. Fazę lutealna mam książkowa -14dni. Także nie wiem czy jest jakoś związek clo z @ ;-) bo on jest w moim przypadku na podrasowanir jajeczek. Chociaż ostrzegali mnie ze moze byc po tym ciąża bliźniacza. Ale ja nie mam nic przeciwko ;-)

Bardzo chciałabym zeby sie udało, bo to juz 27cykl walki o pierwszego dzidziusia. ... niby czuje sie troszkę inaczej ale nie wiem czy juz po prostu sobie nie uroiłam wszystkiego. Ehh. No coz, dzis wolne - a ze pogoda piękna w uk to okna pomyte wiec troche głowę miałam zajęta ;-)

Nimitii- ja chyba w poniedziałek zatestuje. Najwyżej będę czekać juz spokojnie na @ jesli Brdzie biel vizira. Poza tym mamy imprezę rodzinna wiec wolałbym wiedzieć zeby w razie co nie ruszać juz alkoholu.

Bulbasek a kiedy masz dostać @?
Queen i teraz nie wiem np co silniejsze. Chęć poznania i zobaczenia czy ten strach i czekanie do @. Nie wiem co zrobić. Piersi mnie bolą podbrzusze rano bolało bardzo teraz delikatnie od czasu do czasu. I karce się w myślach za tą nadzieję jaką mam. Boje się :( nie chxe jak ty to piszecie bieli vizira :)

Ja teraz będę miała @ 30.11. Od 11 zaczynam powoli działania. Mój M ma 14.11. urodziny to może się spisze :) hehe. Trochę się podlamalam ta @ co mam teraz ze przyszla. Ale nie można tak myśleć. Pozytywne myślenie mimo wszystko. :)

Ja brałam Clo od 5 do 9dc. W poprzednim cyklu owu miałam w 17dc a w tym w 15dc. Fazę lutealna mam książkowa -14dni. Także nie wiem czy jest jakoś związek clo z @ ;-) bo on jest w moim przypadku na podrasowanir jajeczek. Chociaż ostrzegali mnie ze moze byc po tym ciąża bliźniacza. Ale ja nie mam nic przeciwko ;-)

Bardzo chciałabym zeby sie udało, bo to juz 27cykl walki o pierwszego dzidziusia. ... niby czuje sie troszkę inaczej ale nie wiem czy juz po prostu sobie nie uroiłam wszystkiego. Ehh. No coz, dzis wolne - a ze pogoda piękna w uk to okna pomyte wiec troche głowę miałam zajęta ;-)

Nimitii- ja chyba w poniedziałek zatestuje. Najwyżej będę czekać juz spokojnie na @ jesli Brdzie biel vizira. Poza tym mamy imprezę rodzinna wiec wolałbym wiedzieć zeby w razie co nie ruszać juz alkoholu.

Ja Ciebie bardzo podziwiam. :* jesteś wytrwala. Wojowniczka. Wierzę, ze się udało tym razem. :*

reklama
Ja Ciebie bardzo podziwiam. :* jesteś wytrwala. Wojowniczka. Wierzę, ze się udało tym razem. :*

Dzięki kochana [emoji182] zawsze chciałam miec duża rodzine bo sama jestem jedynaczka wiec będę walczyć aż mi jajeczek zabraknie [emoji51][emoji23][emoji23]

Do góry