reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Noo...widzę, że coś się rusza w końcu! Trzymam za Was kciuki! :-*

Dziewczyny, czy jest możliwe, żeby implantacja nastąpiła w 15dc? Przedwczoraj zaczęłam plamic na brązowo, wczoraj też, dzisiaj już prawie wcale. Nie wiem z czym sobie to skojarzyć i jaka może być przyczyna, w pierwszym momencie jak zobaczyłam brudną wkładkę to pomyślałam "ciąża!", ale znając życie to nie to...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Noo...widzę, że coś się rusza w końcu! Trzymam za Was kciuki! :-*

Dziewczyny, czy jest możliwe, żeby implantacja nastąpiła w 15dc? Przedwczoraj zaczęłam plamic na brązowo, wczoraj też, dzisiaj już prawie wcale. Nie wiem z czym sobie to skojarzyć i jaka może być przyczyna, w pierwszym momencie jak zobaczyłam brudną wkładkę to pomyślałam "ciąża!", ale znając życie to nie to...

jak ja zaszłam w ciąży(która co prawda poroniłam) to miałam jednorazowo nitki krwi w 20 dc a owy prawdopodobnie była w 16 dc.
może to plamenia okołoowulacyjne
kiedy miałas owu?

jak ja zaszłam w ciąży(która co prawda poroniłam) to miałam jednorazowo nitki krwi w 20 dc a owy prawdopodobnie była w 16 dc.
może to plamenia okołoowulacyjne
kiedy miałas owu?
Nie wiem, powinnam mieć właśnie ok.30-31 października, więc to może być to, tylko pierwszy raz mi się takie plamienia zdarzyły i się trochę zdziwilam. Owulacja powinna mieć miejsce wtedy, kiedy zaczęły się plamienia?

reklama
To będziemy sprawdzać razem :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry