reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja dziś robiłam glukoze i insulinę, po wypiciu tego pysznego napoju blee! I siedząc 2 godziny mogłam Was trochę poczytać. Queen a mi się coś wydaje, że tym razem Wam sie udało. Takie mam przeczucie... A powiedzcie mi ile dni po ostatniej tabletce Clo przychodzi @? Gin mówił że może być szybciej niż zawsze. dziś 12dc i od wczoraj widzę śluz, więc może owu sie zbliża.. trzeba dziś działać, bo dwa dni przerwy były a pan doktor kazał często... ;)
Asica to tak jak ja. Staramy się

reklama
A dziękuje czuje sie dobrze[emoji14]leże sobie w pracy i odpoczywam[emoji14]chyba cos brodawki zaczynaja mnie troszke bolec jak dotykam[emoji14]no i ciagle czuje podbrzusze[emoji14]dzisiaj było spięte :D

Moze warjują bo cos tam sie dzieje dobrego :D ? Ja w tym cyklu ciagle kolezance powtarzalam ze pewnie sie nie udalo itp a ona dzien przed moim testowaniem powiedziala : Magda ty jestes na 100% w ciąży :D i sie smialam ze wykrakala[emoji14]kopniaki jej synka w brzuchu chyba mnie zaraziły ciążą[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
cos jest w tym zarazaniu, jak moja bratowa byla w ciazy o ja czesto dotykalam brzucha i gadulilam do Zuzi i w dniach kiedy malutka sie urodzila to ja zaszlam :D

Bulbasek ja również podziwiam dziewczyny które stają się np 30 cykl. Wtedy mi wstyd że ja marudze a to dopiero mój 2 cykl starań.
Takim wojowniczką ciąża się już wręcz należy!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki
A ja w tym m-Cu pewno nie będę testować dziś 12dc ale z moim się pożarłam i on ma focha :szok: zawsze uważał na słowa zwłaszcza w te dni a tu zonk :eek: nie odzywa się i w ogóle :oo: pewnie nie pogodzimy się tak szybko bo on baran i nie ustąpi :no: ech wszystko do kitu :sad: poczekam do wieczora i zobaczę czy choć odrobinę mu zależy na staraniach :(
ZA was wszystkie trzymam mocno &&&&
Sarat daj znać co i jak?

cos jest w tym zarazaniu, jak moja bratowa byla w ciazy o ja czesto dotykalam brzucha i gadulilam do Zuzi i w dniach kiedy malutka sie urodzila to ja zaszlam :D
No wczesniej juz dotykałam ciążowe brzuszki haha ale to wtedy sie zabezpieczalismy:D a teraz dotknęłam w tym staraczkowym cyklu i prosze :D ta znajoma jest na podobnym etapie co ty :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimiti tak czasem jest my 2,5roku staraliśmy się i pomógł owitrelle,ale i tak dupka,dlatego wierzę że się teraz uda naturalnie,a jak nie to clo duphaston i zastrzyk,uda się zobaczysz

Mi za to babcia mojej przyjaciółki kazała się "zapatrzec" na jej dziecię. Chyba słabo się przyglądałam [emoji1]
Ej, dziewczyny, pytanie mam natury farmakologicznej. Bierzecie kompleksy witamin b? Możecie polecić jakiś konkretny? Bo tyle tego jest ze oszalec idzie, nie wiem co wybrać i czym się kierować....

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry