reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja dziś robiłam glukoze i insulinę, po wypiciu tego pysznego napoju blee! I siedząc 2 godziny mogłam Was trochę poczytać. Queen a mi się coś wydaje, że tym razem Wam sie udało. Takie mam przeczucie... A powiedzcie mi ile dni po ostatniej tabletce Clo przychodzi @? Gin mówił że może być szybciej niż zawsze. dziś 12dc i od wczoraj widzę śluz, więc może owu sie zbliża.. trzeba dziś działać, bo dwa dni przerwy były a pan doktor kazał często... ;)
Asica to tak jak ja. Staramy się

reklama
A dziękuje czuje sie dobrze[emoji14]leże sobie w pracy i odpoczywam[emoji14]chyba cos brodawki zaczynaja mnie troszke bolec jak dotykam[emoji14]no i ciagle czuje podbrzusze[emoji14]dzisiaj było spięte :D

Moze warjują bo cos tam sie dzieje dobrego :D ? Ja w tym cyklu ciagle kolezance powtarzalam ze pewnie sie nie udalo itp a ona dzien przed moim testowaniem powiedziala : Magda ty jestes na 100% w ciąży :D i sie smialam ze wykrakala[emoji14]kopniaki jej synka w brzuchu chyba mnie zaraziły ciążą[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
cos jest w tym zarazaniu, jak moja bratowa byla w ciazy o ja czesto dotykalam brzucha i gadulilam do Zuzi i w dniach kiedy malutka sie urodzila to ja zaszlam :D

Bulbasek ja również podziwiam dziewczyny które stają się np 30 cykl. Wtedy mi wstyd że ja marudze a to dopiero mój 2 cykl starań.
Takim wojowniczką ciąża się już wręcz należy!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobietki
A ja w tym m-Cu pewno nie będę testować dziś 12dc ale z moim się pożarłam i on ma focha :szok: zawsze uważał na słowa zwłaszcza w te dni a tu zonk :eek: nie odzywa się i w ogóle :oo: pewnie nie pogodzimy się tak szybko bo on baran i nie ustąpi :no: ech wszystko do kitu :sad: poczekam do wieczora i zobaczę czy choć odrobinę mu zależy na staraniach :(
ZA was wszystkie trzymam mocno &&&&
Sarat daj znać co i jak?

cos jest w tym zarazaniu, jak moja bratowa byla w ciazy o ja czesto dotykalam brzucha i gadulilam do Zuzi i w dniach kiedy malutka sie urodzila to ja zaszlam :D
No wczesniej juz dotykałam ciążowe brzuszki haha ale to wtedy sie zabezpieczalismy:D a teraz dotknęłam w tym staraczkowym cyklu i prosze :D ta znajoma jest na podobnym etapie co ty :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Nimiti tak czasem jest my 2,5roku staraliśmy się i pomógł owitrelle,ale i tak dupka,dlatego wierzę że się teraz uda naturalnie,a jak nie to clo duphaston i zastrzyk,uda się zobaczysz

Mi za to babcia mojej przyjaciółki kazała się "zapatrzec" na jej dziecię. Chyba słabo się przyglądałam [emoji1]
Ej, dziewczyny, pytanie mam natury farmakologicznej. Bierzecie kompleksy witamin b? Możecie polecić jakiś konkretny? Bo tyle tego jest ze oszalec idzie, nie wiem co wybrać i czym się kierować....

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry