reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek nie ma łatwo ale prezent na święta piękny! Wręcz idealny prawda :)
Ja się boję testować z tego wszystkiego. Wiem ze mogłabym zrobić test w ND chyba by już wyszedł pozytywny. Ale boję się :((

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tak samo ... jesli sie udało to w niedziele bądź w poniedziałek mogłabym juz zrobić ... ale boje sie tej bieli vizira ;-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bulbasek a kiedy masz dostać @?
Queen i teraz nie wiem np co silniejsze. Chęć poznania i zobaczenia czy ten strach i czekanie do @. Nie wiem co zrobić. Piersi mnie bolą podbrzusze rano bolało bardzo teraz delikatnie od czasu do czasu. I karce się w myślach za tą nadzieję jaką mam. Boje się :( nie chxe jak ty to piszecie bieli vizira :)

Megan jak się czujesz ?

U mnie te piersi warjują tak staram się nie nastawiać ale podświadomie ...wiecie jak to jest.

A dziękuje czuje sie dobrze[emoji14]leże sobie w pracy i odpoczywam[emoji14]chyba cos brodawki zaczynaja mnie troszke bolec jak dotykam[emoji14]no i ciagle czuje podbrzusze[emoji14]dzisiaj było spięte :D

Moze warjują bo cos tam sie dzieje dobrego :D ? Ja w tym cyklu ciagle kolezance powtarzalam ze pewnie sie nie udalo itp a ona dzien przed moim testowaniem powiedziala : Magda ty jestes na 100% w ciąży :D i sie smialam ze wykrakala[emoji14]kopniaki jej synka w brzuchu chyba mnie zaraziły ciążą[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

ja musze zrobić test w miarę wcześnie bo biorę dostinex na obniżenie prolaktyny i max brania w ciąży to do 6 tyg wiec musze wiedzieć czy jestem czy nie i od razu udać się do gina jak nawet nie będzie nic widać.

A ja dziś robiłam glukoze i insulinę, po wypiciu tego pysznego napoju blee! I siedząc 2 godziny mogłam Was trochę poczytać. Queen a mi się coś wydaje, że tym razem Wam sie udało. Takie mam przeczucie... A powiedzcie mi ile dni po ostatniej tabletce Clo przychodzi @? Gin mówił że może być szybciej niż zawsze. dziś 12dc i od wczoraj widzę śluz, więc może owu sie zbliża.. trzeba dziś działać, bo dwa dni przerwy były a pan doktor kazał często... ;)

A ja dziś robiłam glukoze i insulinę, po wypiciu tego pysznego napoju blee! I siedząc 2 godziny mogłam Was trochę poczytać. Queen a mi się coś wydaje, że tym razem Wam sie udało. Takie mam przeczucie... A powiedzcie mi ile dni po ostatniej tabletce Clo przychodzi @? Gin mówił że może być szybciej niż zawsze. dziś 12dc i od wczoraj widzę śluz, więc może owu sie zbliża.. trzeba dziś działać, bo dwa dni przerwy były a pan doktor kazał często... ;)

Ja brałam Clo od 5 do 9dc. W poprzednim cyklu owu miałam w 17dc a w tym w 15dc. Fazę lutealna mam książkowa -14dni. Także nie wiem czy jest jakoś związek clo z @ ;-) bo on jest w moim przypadku na podrasowanir jajeczek. Chociaż ostrzegali mnie ze moze byc po tym ciąża bliźniacza. Ale ja nie mam nic przeciwko ;-)

Bardzo chciałabym zeby sie udało, bo to juz 27cykl walki o pierwszego dzidziusia. ... niby czuje sie troszkę inaczej ale nie wiem czy juz po prostu sobie nie uroiłam wszystkiego. Ehh. No coz, dzis wolne - a ze pogoda piękna w uk to okna pomyte wiec troche głowę miałam zajęta ;-)

Nimitii- ja chyba w poniedziałek zatestuje. Najwyżej będę czekać juz spokojnie na @ jesli Brdzie biel vizira. Poza tym mamy imprezę rodzinna wiec wolałbym wiedzieć zeby w razie co nie ruszać juz alkoholu.

Bulbasek a kiedy masz dostać @?
Queen i teraz nie wiem np co silniejsze. Chęć poznania i zobaczenia czy ten strach i czekanie do @. Nie wiem co zrobić. Piersi mnie bolą podbrzusze rano bolało bardzo teraz delikatnie od czasu do czasu. I karce się w myślach za tą nadzieję jaką mam. Boje się :( nie chxe jak ty to piszecie bieli vizira :)

Ja teraz będę miała @ 30.11. Od 11 zaczynam powoli działania. Mój M ma 14.11. urodziny to może się spisze :) hehe. Trochę się podlamalam ta @ co mam teraz ze przyszla. Ale nie można tak myśleć. Pozytywne myślenie mimo wszystko. :)

Ja brałam Clo od 5 do 9dc. W poprzednim cyklu owu miałam w 17dc a w tym w 15dc. Fazę lutealna mam książkowa -14dni. Także nie wiem czy jest jakoś związek clo z @ ;-) bo on jest w moim przypadku na podrasowanir jajeczek. Chociaż ostrzegali mnie ze moze byc po tym ciąża bliźniacza. Ale ja nie mam nic przeciwko ;-)

Bardzo chciałabym zeby sie udało, bo to juz 27cykl walki o pierwszego dzidziusia. ... niby czuje sie troszkę inaczej ale nie wiem czy juz po prostu sobie nie uroiłam wszystkiego. Ehh. No coz, dzis wolne - a ze pogoda piękna w uk to okna pomyte wiec troche głowę miałam zajęta ;-)

Nimitii- ja chyba w poniedziałek zatestuje. Najwyżej będę czekać juz spokojnie na @ jesli Brdzie biel vizira. Poza tym mamy imprezę rodzinna wiec wolałbym wiedzieć zeby w razie co nie ruszać juz alkoholu.

Ja Ciebie bardzo podziwiam. :* jesteś wytrwala. Wojowniczka. Wierzę, ze się udało tym razem. :*

reklama
Ja Ciebie bardzo podziwiam. :* jesteś wytrwala. Wojowniczka. Wierzę, ze się udało tym razem. :*

Dzięki kochana [emoji182] zawsze chciałam miec duża rodzine bo sama jestem jedynaczka wiec będę walczyć aż mi jajeczek zabraknie [emoji51][emoji23][emoji23]

Do góry