reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lubię was czytać choć niewiele piszę, chyba dlatego, że nawet jak znowu zajdę w ciążę to brak mi wiary, że tym razem donoszę i nie ma się czym cieszyć.
Po zrobieniu testu ciążowego nie skaczę z radości bo to dopiero początek długiej drogi, która dla moich maleństw kończy się zbyt szybko...
Jednak naiwnie wmawiam sobie za każdym razem, że teraz zrobię więcej...
wszystko...
bardziej...
i zatrzymam tą kruszynkę...,
że teraz się uda...
ale każdy raz kończy sie tak samo :(
Oczywiście nie poddam się dopóki menopauza mnie nie dopadnie, ale mam już w sobie tyle bólu... dziś zapalam świeczki dla moich bliskich zmarłych i zapaliłam 3 więcej dla moich maleństw...ech taki jakiś nastrój mam dziś melancholijny.
[*] [*] [*]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam.
A potem... Zaczekam jeszcze chwilę.
I każdą następną też zaczekam..."
Tak mi przykro :((

Ja jestem nieslown(mialam z testem zaczekac do poniedzialku). Przez spadek tempki wyslalam M. po test. Zrobiłam i jjedna kreska :(( 26dc. Nie wiem czy za szybko czy znowu się nie udało. Why?????

reklama
A dodatkowo dziś na obiedzie u rodzinki, z która widzę się 1-2 razy w roku, dowiedziałam się, ze moja kuzynka urodziła 3 dziecko. Ucieszyłam się bardzo. Na co mój wujek powiedział " tylko wy się nie bierzecie do roboty".... kwintesencja negatywnego testu. Noż kuzwa skopanie upadłego.

A dodatkowo dziś na obiedzie u rodzinki, z która widzę się 1-2 razy w roku, dowiedziałam się, ze moja kuzynka urodziła 3 dziecko. Ucieszyłam się bardzo. Na co mój wujek powiedział " tylko wy się nie bierzecie do roboty".... kwintesencja negatywnego testu. Noż kuzwa skopanie upadłego.
sarat przykro ... u mnie też często tak słyszę .... i teraz przy okazji święta również ... a też jestem tak jak Ty i jutro zatestuje 27dc ale jakoś mnie pozytywne fluidki gdzieś ulecialy. .. ale grunt to pozytywne myślenie :-)
A jeśli chodzi o test to może jeszcze za wcześnie ... spróbuj za dwa dni ... trzymam kciuki &&&& ;-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 22 dc,
- mdłości mam trzeci dzień nie ważne czy głodna czy najedzona. (może to nieżyt żołądka)
- piersi obolałe aż mam wrażenie ze pulsują. (to możliwe przed okresem)
- sutki duże nabrzmiałe z widocznymi niebieskimi żyłami. (może po dawce foliku)
- tępy ból w podbrzuszu, ( moze to jelita)
- drlikatne kłucia w jajnikach ( jak to przed okresem bywa)
- śluz kremowy ale ilość bez szału ( z tym to nie ma reguły u każdej z nas)
- wodnisty katar, (moze przeziębienie krąży)
Objawy jak u mnie typowo ciążowe ale każdy z nich da się wyjaśnić. No i zobaczymy co test pokaże za kilka dni.

No niestety rodzinka potrafi zdolowac. .. jak słyszę ze wygodnie sobie ułożylismy życie i komu by się teraz chciało do pieluch wracać to krew mnie zalewa . Ja juz nie mam pomysłu co zrobić aby zaskoczyć. Jestem taka bezsilna. Z pierwszą ciążą nie było problemu 4 cs i juz. No ale to było 10 lat temu. Mój mezus jak zaczynaliśmy starania to nawet się śmiał ze tym razem nie będzie taki głupi i nie zaplodni mnie tak od razu. Ze najpierw sobie trochę pouzywa. No to ja do niego teraz no juz się nie wyglupiaj 38 miesięcy to chyba masz już dość. .. ale i to nie działa.

U mnie 22 dc,
- mdłości mam trzeci dzień nie ważne czy głodna czy najedzona. (może to nieżyt żołądka)
- piersi obolałe aż mam wrażenie ze pulsują. (to możliwe przed okresem)
- sutki duże nabrzmiałe z widocznymi niebieskimi żyłami. (może po dawce foliku)
- tępy ból w podbrzuszu, ( moze to jelita)
- drlikatne kłucia w jajnikach ( jak to przed okresem bywa)
- śluz kremowy ale ilość bez szału ( z tym to nie ma reguły u każdej z nas)
- wodnisty katar, (moze przeziębienie krąży)
Objawy jak u mnie typowo ciążowe ale każdy z nich da się wyjaśnić. No i zobaczymy co test pokaże za kilka dni.
Trzymam mocno kciuki ;-) &&&&

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny!!!! Wyszperalam swój test, który robiłam koło 11. Jest blada 2 kreska. Nie wiem czy pokazała się przed 5 minuta czy po bo po minucie go wyrzucilam. Mam tyci tyci nadzieję, choć będzie pewnie tak jak u Siwej. Siwa napisz jaki teściowa robiłaś. Ja mam Pink test.

Nie... Mój M jest z kolegami. Czekam jak wróci i lecę do apteki czynnej 24h. Boję się ze to tylko złudne nadzieja, ale nigdy nawet po czasie nie miałam dwóch kresek....

reklama
Najlepiej powtorzyć facelle bo nawet nie chciałabyś widzieć co działo sie z moim pinkiem:p masakra jakaś[emoji14]przez ten test tylko sie stresowałam ze cos jest nie tak[emoji14]jutro powtarzaj tylko innym teściorem !!![emoji14]

hchy43r8x8s8gt0i.png

Do góry