Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux, podziel się!!! ja już dostaję kota w domu z dziećmi. ta pogoda jest tak przygnębiająca, że nawet mój wrodzony optymizm nie pomaga.Wiosnę zabrała nam wszystkim Lux chyba... u niej wiecznie słońce a u nas szaro, deszczowo :/
Dzień dobry !
No straszne, straszne...tak mi jej żal. Mówi, że widziała synka, był maleńki, ale ona nie żałuje, że zdecydowała się z nim pożegnać. Zorganizują tez pochówek dla dziecka
Nie myśl o tym. Nie myśl o tym co się może nie udać, nie myśl w ogóle. Im mniej się kombinuje, tym lepiej. Różne cuda już widziałam, włącznie z trojaczkami, gdzie dwie dziewczynki były wewnątrz macicy a chłopiec na zewnątrz. I urodziły się zdrowe.Mamuniol trzymaj się i Ty , oby @ szybko się skończyła.
Mi w uszach brzmi jedno zdanie położnej : po cc byłam tak mocno wyczyszczona ze nie moglam mieć więcej dzieci , wszytko było, owulacje i śluz a ciąży brak
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
u nas też już nie wiem w co ręce wkładać. Wszędzie zabawki...dzieciaki się nudzą.Lux, podziel się!!! ja już dostaję kota w domu z dziećmi. ta pogoda jest tak przygnębiająca, że nawet mój wrodzony optymizm nie pomaga.