reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny :) Paraplu, lat 27, 3 miesiace temu odstawilam tabletki i jestem zalamana, ani razu nie mialam plodnego sluzu...istna sachara przez caly cykl [emoji22] 3 lata temu odstawilam ze wzgledow zdrowotnych na troche ponad pol roku i od razu cykle mialam piekne i co do dnia, sliczny sluz i ogolnie wszystko tak jak przed tabletkami. A teraz porazka [emoji22] nie dosc, ze nie widze aby byla owulacja to piersi bola prawie caly cykl , nie wiem czy unormuje sie to czy isc do lekarza [emoji848] ma ktoras podobne doswiadczenia?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Długo stosujesz anty ? Nie chcę Cię straszyć, ale przez anty moja koleżanka z pracy utraciła płodność. Długo walczyli lekami o dziecko.

reklama
Wielka tragedia. Mój Boże 20 to to już maluszek który jest w stanie przeżyć. Sama mam znajoma która urodziła w 20 w stanach. Dziecko chociaż chodowane do 32 tc w inkubatorze to przeżyło i jakoś obecnie funkcjonuje. Strasznie mi żal twojej koleżanki. Straszna strata

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

No straszne, straszne...tak mi jej żal. Mówi, że widziała synka, był maleńki, ale ona nie żałuje, że zdecydowała się z nim pożegnać. Zorganizują tez pochówek dla dziecka :(

A ja siedzę tydzień z chorym synkiem. Ma biedulek zapalenie zatok i górnych dróg oddechowych I jeszcze ta durna pogoda ło rany!!

Długo stosujesz anty ? Nie chcę Cię straszyć, ale przez anty moja koleżanka z pracy utraciła płodność. Długo walczyli lekami o dziecko.

Bralam 2 lata, 7 czy 8 miesiecy przerwy i znow 2 lata. Teraz jestem w trakcie 3 cyklu.

Tylko, ze teraz przytulansko bylo dopiero 24 dc przy 35 dniowych cyklach, wiec na nic nie licze. Moze nastepny :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja siedzę tydzień z chorym synkiem. Ma biedulek zapalenie zatok i górnych dróg oddechowych I jeszcze ta durna pogoda ło rany!!
oj to się biedak umęczy...
nie wiem czego używasz, ale mnie i moim maluchom przy katarze (mi przy zatokach) pomaga argol - to jest esencja karmelitańska na spirycie - parę kropel do kąpieli i parę potem na poduszkę - u mnie działa jakby odkurzaczem mi ktoś nos wyczyścił...
może Twojemu też pomoże

Choć wiedzialam ze tak może być bo właściwie to nie wiedziałam co mnie czeka po odstawieniu tabl to jednak miałam nadzieję na inny finał. Z drugiej strony to może lepiej ze będzie normalny @ bo wszytko będzie po kolei. Mimo wszytko przykro mi i płakać się chce jak widzi się się krew na papierze każda z nas chyba to przeżywa. Moja gin zrobiła mi za dużą nadzieję . Jeszcze będzie tak że zaleje mnie na sama komunię a z moim szczęściem to bardzo możliwe :( kurczę brzuch już mega boli :(

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Choć wiedzialam ze tak może być bo właściwie to nie wiedziałam co mnie czeka po odstawieniu tabl to jednak miałam nadzieję na inny finał. Z drugiej strony to może lepiej ze będzie normalny @ bo wszytko będzie po kolei. Mimo wszytko przykro mi i płakać się chce jak widzi się się krew na papierze każda z nas chyba to przeżywa. Moja gin zrobiła mi za dużą nadzieję . Jeszcze będzie tak że zaleje mnie na sama komunię a z moim szczęściem to bardzo możliwe :( kurczę brzuch już mega boli :(

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Przeżywałam tak jak Ty, ale trzeba starać się wyluzować. Na siłę jeszcze nic się nie osiągnęło. Wiem ... łatwo powiedzieć ... ale cząstka sukcesu tkwi w głowie niestety. Ja przy kolejnych staraniach podejdę z innym podejściem do tego .. nie chcę znowu przechodzić tego koszmaru od nowa.

Do góry