reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Yesenia, trzymaj się... może lepiej, że organizm się oczyści?
Zresztą co Cię będę pocieszać, bzdura... jesteśmy z Tobą, będzie dobrze.

oj a do mojej @ tak blisko, juz mamy wtorek
oby nie przyszła...
ja bym pewnie robiła test. w gruncie rzeczy to bez różnicy czy teraz czy potem, przynajmniej u mnie. jak jestem to test wychodzi, jak nie, to też... i to, czy czekam czy nie, nie robi różnicy.
ale też doszukuję się cienia, tłumaczę sobie, że za wcześnie.. ale to bzdura.

oby nie przyszła...
ja bym pewnie robiła test. w gruncie rzeczy to bez różnicy czy teraz czy potem, przynajmniej u mnie. jak jestem to test wychodzi, jak nie, to też... i to, czy czekam czy nie, nie robi różnicy.
ale też doszukuję się cienia, tłumaczę sobie, że za wcześnie.. ale to bzdura.
temu ja chce czekac czy przyjdzie czy zacznie sie spozniac

Dzięki kochane , znów wrócił ten sam smutek , i ból , teraz to już zupełnie nie wiem czego się spodziewać ale muszę żyć dalej...
Magoo może masz rację ze lepiej żeby się oczyscilo.

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki kochane , znów wrócił ten sam smutek , i ból , teraz to już zupełnie nie wiem czego się spodziewać ale muszę żyć dalej...
Magoo może masz rację ze lepiej żeby się oczyscilo.

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
no, to dziewczynko, uszy do góry i nadzieja i będzie lepiej. przecież jutro jest nowy dzień.

u nas zapowiada się kolejny ponury dzień. masakra. gdzie wiosna? może ktoś ukradł? świnia jakaś. a my tu marzniemy, na kawę się wyjść nie da, dzieci dom demolują. co to wszystko ma znaczyć? żądam zwrotu wiosny!

reklama
Do góry