reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No zobaczymy[emoji14]od razu dam znac :D

34bw43r8uvrpif8g.png
bedziemy czekac z niecierpliowoscia :)

reklama
Izabela, suwaczka na appce na telefonie nie widać. Lux pisze ze widzi - pewnie na kompie?
Jak sie dodaje suwaczek na kompie to na appce nie widać, tylko dodając na appce w ustawieniach widać na appce.
Kciuki za betę!

Megan, super krecha dzisiaj!!! :)

U mnie, oczekiwanie na @.. nie wiem jak ten cykl po laparo bedzie wyglądał.. wydaje mi sie ze skoro laparo było zaraz po owu i wycięli mi torbiel i pewnie przy okazji ciałko żółte ktore wytwarzało progesteron, to moze nowy pecherzyk zaczął dojrzewać. Wydawało mi sie ze owu bedzie 2 dni temu bo mega duzo śluzu rozciagliwego i otwarta szyjka. Ale temp nie rosnie. Nawet zaciągnęłam M do przytulanek mimo ze miałam ze 2-3 tyg wziąć na wstrzymanie po zabiegu ;) takze nie wiem czy ta owu była czy nie, i w związku z tym kiedy przyjdzie @... pierwszy termin jakby zabiegu nie było to 4-5.11, ale jesli owu jednak druga była to 12.11.

Ostatnia edycja:
Izabela, suwaczkami na appce na telefonie nie widać. Lux pisze ze widzi - pewnie na kompie?
Jak sie dodaje suwaczek na kompie to na appce nie widać, tylko dodając na appce w ustawieniach widać na appce.
Kciuki za betę!

U mnie, oczekiwanie na @.. nie wiem jak ten cykl po laparo bedzie wyglądał.. wydaje mi sie ze skoro laparo było zaraz po owu i wycięli mi torbiel i pewnie przy okazji ciałko żółte ktore wytwarzało progesteron, to moze nowy pecherzyk zaczął dojrzewać. Wydawało mi sie ze owu bedzie 2 dni temu bo mega duzo śluzu rozciagliwego i otwarta szyjka. Ale temp nie rosnie. Nawet zaciągnęłam M do przytulanek mimo ze miałam ze 2-3 tyg wziąć na wstrzymanie po zabiegu ;) takze nie wiem czy ta owu była czy nie, i w związku z tym kiedy przyjdzie @... pierwszy termin jakby zabiegu nie było to 4-5.11, ale jesli owu jednak druga była to 12.11.
Dziękuje no dzisiaj wyszła super i pojawiła sie od razu :)
Czekamy teraz na efekty , moze jednak cos z tego wyjdzie :*

34bw43r8uvrpif8g.png

Izabela, suwaczkami na appce na telefonie nie widać. Lux pisze ze widzi - pewnie na kompie?
Kciuki za betę!

tak ja kompie wiec widze :)

reklama
dzwonie do invicty w nadziei ze przyspiesze badanie kariotypow (na nfz), a babka do mnie , tak, jest juz pani z mezem zarejestrowana na badanie. termin oczekiwania to 3-4 miesiace, trzeba czekac az oddzwonimy w celu ustalenia terminu :szok::szok::szok:
kiedy oddzwoni hu.. wie. pewnie termin sie przedluzy do pol roku :-( a jeszcze na zleceniu jest napisane "skierowanie wewnętrzne" wiec chyba tylko do invicty.
nie kumam czemu nie mogla mi odrazu podac terminu ? przeciez ma kalendarz bo widzi jaka jest kolejka oczekiwania.

Do góry