reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek facelle z Rossmana są super. Sprubuj te.

Megan nie strasz ludzi ! Tak jak pisze Lux czasem też gdy dziecie się zagnieżdża natrafia na różnego rodzaju ukrwienia i może to być stąd. Pamiętaj najgorzej gdy zacznie boleć to wtedy idź na izbę.
Ten z dzisiaj jest piękny i wyraźny :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No jesli owu byla wczesniej to okres wlasnie dzisiaj albo jutro powinien byc :) bede sie obserwować :) dzisiaj jak bede dzwonic do tego szpitala sie umawiac to powiem o tym :)

34bw43r8uvrpif8g.png
a boli brzuch lub cos? jesli nie to badz spokojna :) oj ja pamietam te poczatki, sam stres ciagle :(

Dzięki dziewczyny za pocieszenie .. Nie sądziłam ze to bedzie tak stresujace i sie ciagle dziwiłam czemu sie tak boicie :(
Brzuch mnie nie boli .. A gdyby mialo byc cos nie tak to kreska by chyba nie ciemniala co ?

34bw43r8uvrpif8g.png

Izabela Megan rozumiem was aż za dobrze. Gdybym teraz zaszła w ciążę każde pójście do toalety napawałoby mnie ogromnym stresem i lękiem :/ ja nie rozumiem dlaczego mój ginekolog nie chce mi duphaston przepisać gdybym była już w ciąży. W pierwszej mi dał w drugiej nie no i poroniłam teraz chce go mieć!.

reklama
Izabela Megan rozumiem was aż za dobrze. Gdybym teraz zaszła w ciążę każde pójście do toalety napawałoby mnie ogromnym stresem i lękiem :/ ja nie rozumiem dlaczego mój ginekolog nie chce mi duphaston przepisać gdybym była już w ciąży. W pierwszej mi dał w drugiej nie no i poroniłam teraz chce go mieć!.
jak ja poszlam na pierwsza wizyte to zaraz sie upomnialam sie o dupka i bralam go przez 4,5 miesiaca :) nie wiem czy bez niego ciaza by sie utrzymala

Do góry