No właśnie nie. Ani na kompie ani na telefonie.a na kompie go nie widzisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie. Ani na kompie ani na telefonie.a na kompie go nie widzisz?
to moze wstaw ponownieNo właśnie nie. Ani na kompie ani na telefonie.
Kilka razy już robiłam. jak nie widać to trudno.to moze wstaw ponownie
Nasza slawna służba zdrowia.dzwonie do invicty w nadziei ze przyspiesze badanie kariotypow (na nfz), a babka do mnie , tak, jest juz pani z mezem zarejestrowana na badanie. termin oczekiwania to 3-4 miesiace, trzeba czekac az oddzwonimy w celu ustalenia terminu
kiedy oddzwoni hu.. wie. pewnie termin sie przedluzy do pol roku :-( a jeszcze na zleceniu jest napisane "skierowanie wewnętrzne" wiec chyba tylko do invicty.
nie kumam czemu nie mogla mi odrazu podac terminu ? przeciez ma kalendarz bo widzi jaka jest kolejka oczekiwania.
To tak jak u mnie.. Właśnie mi urosła temp. 37 i 6, ale z żołądkiem już lepiej.Dżoł [emoji15] [emoji15] [emoji15] masakra...
Mi się chyba grypa zoladkowa zaczyna [emoji24] i cykl w tyłek, co za los... Chociaż nadal mam nadzieję że do czwartku się nie rozkreci i polezie. Ugh... [emoji17]
no ja widze wiec nie wiem co jest graneKilka razy już robiłam. jak nie widać to trudno.
jak zaszlam to gesty i bialy, potem mi zniknal na dwa-trzy dni przed planowana a tak w 33-34 dc wrocil i do teraz duzo, czesto, gesto, leci non stopDla zaciazonych: jaki mialyscie sluz przed planowana@?
Mi się właśnie zaczynają płodne [emoji17] gdybym była na miejscu to dzisiaj może by co z tego było [emoji14] Ale coś czuje ze moje plany zostaly pokrzyzowane... Najwyżej będzie niespodzianka pod choinke [emoji2]To tak jak u mnie.. Właśnie mi urosła temp. 37 i 6, ale z żołądkiem już lepiej.
Chyba przyszedł mi śluz taki jak mam przed okresem..