Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zalecila rano i wieczorem po jednejlux a jak go brałaś?
jesli rodzinna jest ok to przepiszeja już własnie nie pamiętam jak go brałam przy pierwszej ciąży ( to było 5 lat temu ). Jak co pójdę do mojej lekarki rodzinnej ona mi go przepisze.
bedzie juz piekny pecherzyk a moze i zarodek zalezy jak usg owu wyliczyDobra dziewczyny , wizyte mam umówioną w przychodni na 16.11 mam nadzieje ze przeżyje do tego czasu juz dwa razy bylam w toalecie i narazie jest wszystko ok
oj tam oj tamJeszcze z tego stresu nie umialam wypowiedziec ginekologicznej haha musiala se pomyslec ze jakas kretynka dzwoni
No zobaczymy[emoji14]od razu dam znacbedzie juz piekny pecherzyk a moze i zarodek zalezy jak usg owu wyliczy