reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie mam chwilowo czasu Was nadrobić, ale mam taką sytuację. Dzisiaj 15dc, od wczoraj brzuch mnie boli jak na @, teraz wchodzę do łazienki, a tam krew na wkladce. To mój pierwszy cykl po odstawieniu anty i teraz nie wiem, czy to @, czy o co chodzi. Miała tak któraś??

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
sarat nie martw się, piersi mogą ciebie zacząć boleć równie dobrze w 6 lub 5 tc to nie jest powiedziane że muszą :)
megan kto wie zobaczymy za tydzień :)

queen, bertha, docia co u was słychać ?

U mnie 21dc. 8 dni do @@ dzis temp troszkę podskoczyła. Test owu był pozytywny 15dc w nocy tak mnie bolał brzuch ze myślałam ze umrę. W zeszłym cyklu tylko jajknik bolał. A w tym jakaś masakra. Jakieś 12h po tym bolu były przytulasy (i tez przed dwa dni z rzędu) a pozniej nic bo z mężem kłótnia ;-) także ten cykl obstawiam na stracony. Tylko tak sie zastanowiam czy piersi mnie bolą serio jak przycisnę czy mi sie wydaje ... [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam chwilowo czasu Was nadrobić, ale mam taką sytuację. Dzisiaj 15dc, od wczoraj brzuch mnie boli jak na @, teraz wchodzę do łazienki, a tam krew na wkladce. To mój pierwszy cykl po odstawieniu anty i teraz nie wiem, czy to @, czy o co chodzi. Miała tak któraś??

kiedy miałaś miesiączkę po odstawieniu?

ja odstawiłam anty 9.10, 13.10 dostałam miesiączkę i mam od 14 dc bóle podbrzusza raz mocnej raz mniej i uczucie pelnosci w żołądku.

km5sio4pghry649q.png

kiedy miałaś miesiączkę po odstawieniu?

ja odstawiłam anty 9.10, 13.10 dostałam miesiączkę i mam od 14 dc bóle podbrzusza raz mocnej raz mniej i uczucie pelnosci w żołądku.

km5sio4pghry649q.png
16.10 miałam @ z odstawienia, czyli jeszcze nie ta właściwą. Dzisiaj 15dc, założyłam podpaske zamiast wkładki, bo cały czas plamilam przez pół godziny, teraz powoli przechodzi mi ból brzucha. Zaraz będę w domu, to sprawdzę, ale chyba już nie plamie. Nie wiem o co chodzi.

reklama
Do góry