reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

sarat nie martw się, piersi mogą ciebie zacząć boleć równie dobrze w 6 lub 5 tc to nie jest powiedziane że muszą :)
megan kto wie zobaczymy za tydzień :)

queen, bertha, docia co u was słychać ?

reklama
Ale zawału prawie dostałam ... Poszłam zrobic test :o patrze a na papierze troszke krwi :o juz mi zaczelo serce walic , rece sie trzesly ale patrze a druga kreska pojawila sie w 5 sekund i jest mocna nawet ..zaraz zdj wstawie . Koszmar jakis :o za drugim razem juz tej krwi nie bylo

34bw43r8uvrpif8g.png

Bulbasek ale emocje! kiedy zrobisz test?

Docia oprócz tego że mam okropny apetyt ( przed @ tak mam przeważnie) to czuje sie bardzo dobrze :) ale ja dopiero @ mam dostać 08.11
Megan kiedy miałaś owulacje ( wiem pewnie pisałaś ale teraz ciężko sie doszukać) i w jakie dni działaliście?

:*:*:* Dzisiaj chyba nie dam rady już kupić,bo do wieczora w pracy jestem. To może jutro spróbuję, ale aż się boję. Teraz weszłam do łazienki spodziewając się powodzi a tu kropka i zero śladu na papierze.
Jaki test najlepiej zrobić? Zawsze ten link brałam.

Ale zawału prawie dostałam ... Poszłam zrobic test :o patrze a na papierze troszke krwi :o juz mi zaczelo serce walic , rece sie trzesly ale patrze a druga kreska pojawila sie w 5 sekund i jest mocna nawet ..zaraz zdj wstawie . Koszmar jakis :o za drugim razem juz tej krwi nie bylo

34bw43r8uvrpif8g.png

Weź bo zaraz i ja zawali dostanę :* wszystko będzie dobrze :)

34bw43r8uvrpif8g.png
w terminie kiedy mialabys dostac @ moga pojawic sie krople krwi, ale jak zacznie bolec brzuch czy cos to jedz na ip, odpoczywaj i nie denerwuj sie...ja ciagle na samym poczatku balam sie,ze zobacze krew...

reklama
w terminie kiedy mialabys dostac @ moga pojawic sie krople krwi, ale jak zacznie bolec brzuch czy cos to jedz na ip, odpoczywaj i nie denerwuj sie...ja ciagle na samym poczatku balam sie,ze zobacze krew...
No jesli owu byla wczesniej to okres wlasnie dzisiaj albo jutro powinien byc :) bede sie obserwować :) dzisiaj jak bede dzwonic do tego szpitala sie umawiac to powiem o tym :)

34bw43r8uvrpif8g.png

Do góry