Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bulbasek ale emocje! kiedy zrobisz test?
Docia oprócz tego że mam okropny apetyt ( przed @ tak mam przeważnie) to czuje sie bardzo dobrze ale ja dopiero @ mam dostać 08.11
Megan kiedy miałaś owulacje ( wiem pewnie pisałaś ale teraz ciężko sie doszukać) i w jakie dni działaliście?
Ale zawału prawie dostałam ... Poszłam zrobic test patrze a na papierze troszke krwi juz mi zaczelo serce walic , rece sie trzesly ale patrze a druga kreska pojawila sie w 5 sekund i jest mocna nawet ..zaraz zdj wstawie . Koszmar jakis za drugim razem juz tej krwi nie bylo
w terminie kiedy mialabys dostac @ moga pojawic sie krople krwi, ale jak zacznie bolec brzuch czy cos to jedz na ip, odpoczywaj i nie denerwuj sie...ja ciagle na samym poczatku balam sie,ze zobacze krew...Ale zawału prawie dostałam ... Poszłam zrobic test patrze a na papierze troszke krwi juz mi zaczelo serce walic , rece sie trzesly ale patrze a druga kreska pojawila sie w 5 sekund i jest mocna nawet ..zaraz zdj wstawie . Koszmar jakis za drugim razem juz tej krwi nie bylo
no jest piekna ciemna
No jesli owu byla wczesniej to okres wlasnie dzisiaj albo jutro powinien byc bede sie obserwować dzisiaj jak bede dzwonic do tego szpitala sie umawiac to powiem o tymw terminie kiedy mialabys dostac @ moga pojawic sie krople krwi, ale jak zacznie bolec brzuch czy cos to jedz na ip, odpoczywaj i nie denerwuj sie...ja ciagle na samym poczatku balam sie,ze zobacze krew...