Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bulbasek ale emocje! kiedy zrobisz test?
Docia oprócz tego że mam okropny apetyt ( przed @ tak mam przeważnie) to czuje sie bardzo dobrzeale ja dopiero @ mam dostać 08.11
Megan kiedy miałaś owulacje ( wiem pewnie pisałaś ale teraz ciężko sie doszukać) i w jakie dni działaliście?
Ale zawału prawie dostałam ... Poszłam zrobic testpatrze a na papierze troszke krwi
juz mi zaczelo serce walic , rece sie trzesly ale patrze a druga kreska pojawila sie w 5 sekund i jest mocna nawet ..zaraz zdj wstawie . Koszmar jakis
za drugim razem juz tej krwi nie bylo
![]()
w terminie kiedy mialabys dostac @ moga pojawic sie krople krwi, ale jak zacznie bolec brzuch czy cos to jedz na ip, odpoczywaj i nie denerwuj sie...ja ciagle na samym poczatku balam sie,ze zobacze krew...Ale zawału prawie dostałam ... Poszłam zrobic testpatrze a na papierze troszke krwi
juz mi zaczelo serce walic , rece sie trzesly ale patrze a druga kreska pojawila sie w 5 sekund i jest mocna nawet ..zaraz zdj wstawie . Koszmar jakis
za drugim razem juz tej krwi nie bylo
![]()
no jest piekna ciemna
No jesli owu byla wczesniej to okres wlasnie dzisiaj albo jutro powinien bycw terminie kiedy mialabys dostac @ moga pojawic sie krople krwi, ale jak zacznie bolec brzuch czy cos to jedz na ip, odpoczywaj i nie denerwuj sie...ja ciagle na samym poczatku balam sie,ze zobacze krew...