reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek ale emocje! kiedy zrobisz test?

Docia oprócz tego że mam okropny apetyt ( przed @ tak mam przeważnie) to czuje sie bardzo dobrze :) ale ja dopiero @ mam dostać 08.11
Megan kiedy miałaś owulacje ( wiem pewnie pisałaś ale teraz ciężko sie doszukać) i w jakie dni działaliście?
Test owu chyba wyszedl pozytywny 13dc :D wiec owulacja byla 14/15dc[emoji14]działalismy 9,11,z 12 na 13 , 14, z 15 na 16 i 16dc :D pisze tak bo działalismy dwa razy troche po północy :D 26dc pierwszy raz testowalam i pozytyw[emoji14]od 17 dc bolało mnie od czasu do czasu podbrzusze jak na okres[emoji14]

34bw43r8uvrpif8g.png

reklama
Jak tak czytam Megan, to witki mi opadły [emoji1] a taką miałam nadzieję na ten cykl [emoji16] chociaż nadal jest nadzieja ze któryś się wstrzeli [emoji14]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Łoooo to ja chyba nie mam szans :D
U mnie owu była 16 dc a działaliśmy 11, 12, 14, 16 dc :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No to są szasne jak ta lala :D moja znajoma wiele problemów które miałyby utrudnic jej zajscie w ciaze(ginekolog jej o tym powiedzial) , mega nieregularne cykle a tu prosze 2 razy wystarczyly i w grudniu rodzi[emoji14]

34bw43r8uvrpif8g.png

Do zaciazonych: cycki Was bolą i macie powiększone? Moje to flaczki :( a to 24dc :( za 7 ma być @. Marzę żeby nie przyszła, ale te piersi nie pozostawiają mi nadziei.

reklama
Do góry