Spark
Fanka BB :)
Super, bedzie raźniejSpark, to będziemy testować razem [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, bedzie raźniejSpark, to będziemy testować razem [emoji3]
Czekamy na dobre wieściJakie czwartek/piątek, dzisiaj sikaj Bulbasek!!
Mojemu lekarz kazal tez zrobic testosteron, tsh i lh bodajze, ale sprawdzę jeszczegratuluję!!!
Kacha10 też czasami przychodzi mi na myśl, że może więcej dzieci mi nie jest dane, mam jedno, zawsze marzyłam o trójce. Oczywiście nie odpuszczam i próbuję dalej. Ale czarne myśli czasami też mi przychodzą do głowy, a i tak z drugiej strony sądzę, że jestem szczęściarą, że już jestem mamą.
Dziewczyny poradźcie mi na jakie badania powinnam wysłać męża. Na badanie nasienia to wiem, ale na co jeszcze go wysłać? Myślałam o takich z laboratorium morfologia, glukoza , na tarczycę??? Nie wiem, proszę podpowiedzcie mi!
hahaha a inne ciezarne to co? tylko ja winna?Testuj, testuj [emoji2] mi się śniło cykl temu że mialam cesarke... To chyba przez te opowieści i fluidki Lux [emoji1]
Moja suwaczek widać?? Bo ja go nie widzę. O 9 oddałam krew na betę. teraz czekanie co najmniej do 18. Aż się boję że za mało wzrosła.Izabela, Megan jak mi sie Wasze suwaczki podobaja super, ze zlapalyscie te moje fluidki
Na kogoś trzeba zwalić [emoji23]hahaha a inne ciezarne to co? tylko ja winna?
Nie widać [emoji17] nie ma się co denerwować na zapas, beta będzie piękna, trzymam kciuki! [emoji4]Moja suwaczek widać?? Bo ja go nie widzę. O 9 oddałam krew na betę. teraz czekanie co najmniej do 18. Aż się boję że za mało wzrosła.