reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam z rana,mam pytanie robiłyście testy antylipidowe po poronieniu ,po ciąży obumarlej, czekam na nowe lipcowki,megan jak się czujesz,nimiti a ty?Ewelinka zaczynamy my też sezon,:)

gratuluję!!!
Kacha10 też czasami przychodzi mi na myśl, że może więcej dzieci mi nie jest dane, mam jedno, zawsze marzyłam o trójce. Oczywiście nie odpuszczam i próbuję dalej. Ale czarne myśli czasami też mi przychodzą do głowy, a i tak z drugiej strony sądzę, że jestem szczęściarą, że już jestem mamą.
Dziewczyny poradźcie mi na jakie badania powinnam wysłać męża. Na badanie nasienia to wiem, ale na co jeszcze go wysłać? Myślałam o takich z laboratorium morfologia, glukoza , na tarczycę??? Nie wiem, proszę podpowiedzcie mi!
Mojemu lekarz kazal tez zrobic testosteron, tsh i lh bodajze, ale sprawdzę jeszcze

Testuj, testuj [emoji2] mi się śniło cykl temu że mialam cesarke... To chyba przez te opowieści i fluidki Lux [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
hahaha :D a inne ciezarne to co? tylko ja winna? :D

reklama
Bulbasek ale emocje! kiedy zrobisz test?

Docia oprócz tego że mam okropny apetyt ( przed @ tak mam przeważnie) to czuje sie bardzo dobrze :) ale ja dopiero @ mam dostać 08.11
Megan kiedy miałaś owulacje ( wiem pewnie pisałaś ale teraz ciężko sie doszukać) i w jakie dni działaliście?

Do góry