Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siwa  Ale powtarzaj, skoro coś tam sie pojawiło to wiesz, coś tam sie może dziać. Powtarzaj i dawaj fote, ocenimy ten twój cień 
Bulbasek, to bardzo obiecujące objawy, może to było zagniezdzenie? Nie kusi cię żeby zrobić test? Ja bym takiego napięcia nie wytrzymała [emoji16]
Będzie dzidzia!!!37dc i cisza!!!! Nienawidzę takiego czekania na @.........
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dzidzia!!!
Oj Sylwka współczuję ... kuruj się bo Twoje zdrowie jest na tym etapie najważniejsze ... odpocznij aby nabrać siłCzuję się wciąż fatalnie. Musialam wziąć stoperan, myślicie, ze w razie co zaszkodzi mi? Nie widzę innego wyjscia niestety.
Jeszcze boli mnie w podbrzuszu..gdyby nie te wszystkie chorobska bylabym przy tym, ze sie udalo, ale te bóle juz się mieszają.
Mam dosyć..
Bulbasek kochana ależ to są naprawdę bardzo dobre objawy! to mogło być plamienie implantacyjne kochana! oh trzymam kciuki żebyś do sierpniówek dołączyła! ojej czuje że chyba to to!!!
Testuj, testuj [emoji2] mi się śniło cykl temu że mialam cesarke... To chyba przez te opowieści i fluidki Lux [emoji1]Powiem Ci, ze bardzo mnie kusi, ale boję się rozczarowania. Może wytrzymam jeszcze 2 dni. Jak się nie rozkreci @ to zrobię. Do tego ten sen mówię Ci aż łezka w oku się zakrecila.