Lanvin
Fanka BB :)
Ilu dniowe masz cykle?37dc i cisza!!!! Nienawidzę takiego czekania na @.........
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ilu dniowe masz cykle?37dc i cisza!!!! Nienawidzę takiego czekania na @.........
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa [emoji26] [emoji26] [emoji26]Melduje się z rana. Niestety biel vizira [emoji17] teraz pozostaje mi tylko czekać na @.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Megan ja już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Spojrzałam po kilku minutach na ten test i wypatrzylam cień. Ale nie wiem czy to moja głowa nie płata mi figli. No nic dziś wracając z pracy zajade do rossmanna i kupię te testy facelle. Przy okazji wezmę też owulacyjne.
Mnie też dopadło przeziębienie okropny katar , gardlo na szczescie szybko wyleczyłam i stan podgorączkowy mialam jeden dzien moze jednak sie udalo trzymam kciuki zeby tak bylo[emoji14]Siwa przykro mi.
Ja dzisiaj od nocy walcze z biegunka.. Pewnie jakas jelitówka. Kurcze chyba nici z tego wszystkiego, bo w tym miesiącu po owulacji to mi sie prawie wszystkie choroby przewinęły. Najpierw zapalenie pęcherza, później przeziębienie, które przeszło i pojawiło sie zapalenie krtani, a teraz jelitówka
Ja robiłam po 6 rano pinka czulosc 10 i wyszedl ten cień , a potem z tym testem działo sie cos dziwnego[emoji14]po poludniu wyszla mi mega wyrazna kreska na czulosci 25[emoji14]na drugi dzien znowu po 6 wyszla mi druga kreska od razu, ale slabsza niz ta z popoludnia także moze jestes trzecią "szczęściarą" ktorej popoludniu wyjdzie mocniejsza kreska niż z rana ;o trzymam kciuki i oby to byl cien na tym tescie z rana[emoji14]ja dzisiaj znowu po poludniu powtórze test zanim zadzwonie do lekarzaMegan ja już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Spojrzałam po kilku minutach na ten test i wypatrzylam cień. Ale nie wiem czy to moja głowa nie płata mi figli. No nic dziś wracając z pracy zajade do rossmanna i kupię te testy facelle. Przy okazji wezmę też owulacyjne.