reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Siwa taka szkoda :( naprawdę

Motylka ja czasem miałam 50 dniowe cykle :D ale rozumiem ciebie doskonale te czekanie energia okrutnie.

A ja chyba dostane @ bo mam wilczy apetyt konia z kopytami bym zjadła a tak zawsze mam przed @ :D jednak się nie poddam jak dostane to nic takiego trzeba próbować nadal prawda :) nie od razu Rzym zbudowano ! A co :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan ja już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Spojrzałam po kilku minutach na ten test i wypatrzylam cień. Ale nie wiem czy to moja głowa nie płata mi figli. No nic dziś wracając z pracy zajade do rossmanna i kupię te testy facelle. Przy okazji wezmę też owulacyjne.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Głowa do góry i zrób jeszcze test. Najwyżej zaczekaj do jutra i zrób nie rano tylko jak dziewczyny mówią. :* trzymam kciuki.

Siwa przykro mi.
Ja dzisiaj od nocy walcze z biegunka.. Pewnie jakas jelitówka. Kurcze chyba nici z tego wszystkiego, bo w tym miesiącu po owulacji to mi sie prawie wszystkie choroby przewinęły. Najpierw zapalenie pęcherza, później przeziębienie, które przeszło i pojawiło sie zapalenie krtani, a teraz jelitówka:frown:
Mnie też dopadło przeziębienie :) okropny katar , gardlo na szczescie szybko wyleczyłam i stan podgorączkowy mialam jeden dzien :) moze jednak sie udalo :) trzymam kciuki zeby tak bylo[emoji14]
Megan ja już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Spojrzałam po kilku minutach na ten test i wypatrzylam cień. Ale nie wiem czy to moja głowa nie płata mi figli. No nic dziś wracając z pracy zajade do rossmanna i kupię te testy facelle. Przy okazji wezmę też owulacyjne.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam po 6 rano pinka czulosc 10 i wyszedl ten cień , a potem z tym testem działo sie cos dziwnego[emoji14]po poludniu wyszla mi mega wyrazna kreska na czulosci 25[emoji14]na drugi dzien znowu po 6 wyszla mi druga kreska od razu, ale slabsza niz ta z popoludnia :) także moze jestes trzecią "szczęściarą" ktorej popoludniu wyjdzie mocniejsza kreska niż z rana ;o trzymam kciuki i oby to byl cien na tym tescie z rana[emoji14]ja dzisiaj znowu po poludniu powtórze test zanim zadzwonie do lekarza :)

34bw43r8uvrpif8g.png

Tak swoją drogą to nie wiem, co się u mnie dzieje. :( cykle zawsze jak w zegarku 28, 29 dni. Dzisiaj 32dc a @ nie ma. Tzn. ze środy na czwartek w nocy mocny ból w dole, cisza, piątek rano ból - powinnam dostać @, nic. W sobotę zaczęło się plamienie. Dosłownie kropka, sladowe ilosci w niedzielę też. Dzisiaj czekam. Brzuch nie boli, czuję się normalnie. Tylko biust ogromny. Jeszcze miałam taki piękny sen, ze jednak test wyszedł pozytywny. Nie chciałam się budzić :)

reklama
Siwa  :hmm:Ale powtarzaj, skoro coś tam sie pojawiło to wiesz, coś tam sie może dziać. Powtarzaj i dawaj fote, ocenimy ten twój cień :-) :)

Bulbasek, to bardzo obiecujące objawy, może to było zagniezdzenie? Nie kusi cię żeby zrobić test? Ja bym takiego napięcia nie wytrzymała [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry