reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No mnie właśnie jajnik bolał tylko przez chwilę wczoraj i tyle, a dzisiaj tylko czuje lekkie pobolewanie. Zawsze mnie kluło, więc sama nie wiem :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bolał chwile jajnik 15dc jakos o 23 a godzine później zabralismy sie do roboty :D a od 17dc zaczęły sie bóle jak na okres[emoji14]ale takie delikatne i czasami[emoji14]

34bw43r8u37t3olj.png

reklama
Siwa przykro mi.
Ja dzisiaj od nocy walcze z biegunka.. Pewnie jakas jelitówka. Kurcze chyba nici z tego wszystkiego, bo w tym miesiącu po owulacji to mi sie prawie wszystkie choroby przewinęły. Najpierw zapalenie pęcherza, później przeziębienie, które przeszło i pojawiło sie zapalenie krtani, a teraz jelitówka:frown:

O nieee :((( tak bardzo mi przykro :( moze nalezysz do grona osób którym sie druga kreska pokazuje później ? Tulam i caluje:*

34bw43r8u37t3olj.png
Megan ja już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Spojrzałam po kilku minutach na ten test i wypatrzylam cień. Ale nie wiem czy to moja głowa nie płata mi figli. No nic dziś wracając z pracy zajade do rossmanna i kupię te testy facelle. Przy okazji wezmę też owulacyjne.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa przykro mi.
Ja dzisiaj od nocy walcze z biegunka.. Pewnie jakas jelitówka. Kurcze chyba nici z tego wszystkiego, bo w tym miesiącu po owulacji to mi sie prawie wszystkie choroby przewinęły. Najpierw zapalenie pęcherza, później przeziębienie, które przeszło i pojawiło sie zapalenie krtani, a teraz jelitówka:frown:
Może jednak? Słyszałam że organizm jest osłabiony na początku ciąży i może dlatego lapiesz infekcje. Testowalas już? Który dc u Ciebie?

Może jednak? Słyszałam że organizm jest osłabiony na początku ciąży i może dlatego lapiesz infekcje. Testowalas już? Który dc u Ciebie?

Testowalam, ale to było za wcześnie, bo 26dc. A teraz patrząc na owu bedzie 30dniowy, @ dopiero w środę. Czekam na nią.
Może u Ciebie jest ten cień☺ tak jak piszesz, sprawdź popoludniu. Dziewczyną wychodziła ciemniejsza niż rano.

reklama
Do góry