reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mnie tez bolal brzuch w dzien kiedy mialam spodziewana @, na drugi dzien przeszlo :)
Ja po prostu panikuje :D chociaż wiele osób mówiło mi ze takie pobolewanie brzucha jest normalne[emoji14]wiadomo , nie u kazdego ale sie zdarza[emoji14]jutro zadzwonie umówic sie na wizyte i pewnie dopiero po tej wizycie uwierze ze to sie dzieje na prawde :D

34bw43r8u37t3olj.png

reklama
Siwa witaj w klubie .... dziś wróciliśmy od rodziny wieczorem i nasze dwie rybki dead. Mieliśmy jedna z 2 lata i kupiliśmy w zeszła sobotę drugą i dziś padły obie [emoji17] niesamowite....musiała jakaś zaraze przynieść. Tak mi szkoda tej starej [emoji26]
Jutro jedziemy po rybkę ... ale jedną. Nie chcę już żadnych par :/

A jak Ty się czujesz ? Testujesz jutro czy we wtorek ?
A może to jakiś znak dla nas, że ktoś nowy się pojawi .... [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chyba jutro. Już dzisiaj ledwo wytrzymalam [emoji4] myślę że w 26 dc powinno już pokazać ewentualną ciążę przy 26-27 dniowych cyklach. Oby to był znak tak jak mówisz. W tym roku wystarczy mi już strat [emoji17]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po prostu panikuje :D chociaż wiele osób mówiło mi ze takie pobolewanie brzucha jest normalne[emoji14]wiadomo , nie u kazdego ale sie zdarza[emoji14]jutro zadzwonie umówic sie na wizyte i pewnie dopiero po tej wizycie uwierze ze to sie dzieje na prawde :D

34bw43r8u37t3olj.png
nie martw sie :) brzuch sie przygotowuje do nowej roli :) mnie potrafil tak bolec nawet gdy ciaza szla juz wyzej, lekarz mnie uspokajal :)

Ja chyba jutro. Już dzisiaj ledwo wytrzymalam [emoji4] myślę że w 26 dc powinno już pokazać ewentualną ciążę przy 26-27 dniowych cyklach. Oby to był znak tak jak mówisz. W tym roku wystarczy mi już strat [emoji17]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam jutro z rana na dobre wieści :) kciuki[emoji14]

34bw43r8u37t3olj.png

Dziewczyny, a pobolewanie brzucha może świadczyć o owulce, czy jest raczej przed? Dzisiaj zaczęło mnie boleć trochę jak na @ i nie wiem, czy to może być to.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a pobolewanie brzucha może świadczyć o owulce, czy jest raczej przed? Dzisiaj zaczęło mnie boleć trochę jak na @ i nie wiem, czy to może być to.

Wiesz co , mnie zaczęło boleć jak na okres tuż po owulce ale tak było teraz w tym udanym cyklu :) w innych jedynie czułam kłucie jajnika[emoji14]

34bw43r8u37t3olj.png

reklama
Wiesz co , mnie zaczęło boleć jak na okres tuż po owulce ale tak było teraz w tym udanym cyklu :) w innych jedynie czułam kłucie jajnika[emoji14]

34bw43r8u37t3olj.png
No mnie właśnie jajnik bolał tylko przez chwilę wczoraj i tyle, a dzisiaj tylko czuje lekkie pobolewanie. Zawsze mnie kluło, więc sama nie wiem :-)

Do góry