reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mnie tez bolal brzuch w dzien kiedy mialam spodziewana @, na drugi dzien przeszlo :)
Ja po prostu panikuje :D chociaż wiele osób mówiło mi ze takie pobolewanie brzucha jest normalne[emoji14]wiadomo , nie u kazdego ale sie zdarza[emoji14]jutro zadzwonie umówic sie na wizyte i pewnie dopiero po tej wizycie uwierze ze to sie dzieje na prawde :D

34bw43r8u37t3olj.png

reklama
Siwa witaj w klubie .... dziś wróciliśmy od rodziny wieczorem i nasze dwie rybki dead. Mieliśmy jedna z 2 lata i kupiliśmy w zeszła sobotę drugą i dziś padły obie [emoji17] niesamowite....musiała jakaś zaraze przynieść. Tak mi szkoda tej starej [emoji26]
Jutro jedziemy po rybkę ... ale jedną. Nie chcę już żadnych par :/

A jak Ty się czujesz ? Testujesz jutro czy we wtorek ?
A może to jakiś znak dla nas, że ktoś nowy się pojawi .... [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chyba jutro. Już dzisiaj ledwo wytrzymalam [emoji4] myślę że w 26 dc powinno już pokazać ewentualną ciążę przy 26-27 dniowych cyklach. Oby to był znak tak jak mówisz. W tym roku wystarczy mi już strat [emoji17]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po prostu panikuje :D chociaż wiele osób mówiło mi ze takie pobolewanie brzucha jest normalne[emoji14]wiadomo , nie u kazdego ale sie zdarza[emoji14]jutro zadzwonie umówic sie na wizyte i pewnie dopiero po tej wizycie uwierze ze to sie dzieje na prawde :D

34bw43r8u37t3olj.png
nie martw sie :) brzuch sie przygotowuje do nowej roli :) mnie potrafil tak bolec nawet gdy ciaza szla juz wyzej, lekarz mnie uspokajal :)

Ja chyba jutro. Już dzisiaj ledwo wytrzymalam [emoji4] myślę że w 26 dc powinno już pokazać ewentualną ciążę przy 26-27 dniowych cyklach. Oby to był znak tak jak mówisz. W tym roku wystarczy mi już strat [emoji17]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam jutro z rana na dobre wieści :) kciuki[emoji14]

34bw43r8u37t3olj.png

Dziewczyny, a pobolewanie brzucha może świadczyć o owulce, czy jest raczej przed? Dzisiaj zaczęło mnie boleć trochę jak na @ i nie wiem, czy to może być to.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a pobolewanie brzucha może świadczyć o owulce, czy jest raczej przed? Dzisiaj zaczęło mnie boleć trochę jak na @ i nie wiem, czy to może być to.

Wiesz co , mnie zaczęło boleć jak na okres tuż po owulce ale tak było teraz w tym udanym cyklu :) w innych jedynie czułam kłucie jajnika[emoji14]

34bw43r8u37t3olj.png

reklama
Wiesz co , mnie zaczęło boleć jak na okres tuż po owulce ale tak było teraz w tym udanym cyklu :) w innych jedynie czułam kłucie jajnika[emoji14]

34bw43r8u37t3olj.png
No mnie właśnie jajnik bolał tylko przez chwilę wczoraj i tyle, a dzisiaj tylko czuje lekkie pobolewanie. Zawsze mnie kluło, więc sama nie wiem :-)

Do góry