reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja podejrzewam u siebie koło 16dc owu także zaczynam cały czas przed też,dupcie w górę wygramy,,
Widzisz, ja generalnie w nosie zawsze miałam owu, bolało, widziałam że jest. Ale który to był dzień to mało mnie obchodziło [emoji14] teraz 3 cykl. W 1 owu 18dc, 2gim 16dc. Śluz raz jest, raz nie. Zazwyczaj jest jak nie myślę o zaciązaniu [emoji23] w zeszłym cyklu bara było w owu i nic. Dlatego chciałam go bardziej obstawic, bo coś czuje ze ten cykl będzie jeszcze krótszy... Bez sensu wszystko, ochota jest, śluz jest, tylko faceta brak [emoji1]

reklama
Dziękuje ;* i wspolczuje ze sie nie najlepiej czujesz :( Dzisiaj 27dc:) wczoraj zrobilam pierwszy test i pozytyw :) objawy jesli to mozna nazwać objawami to hmm co jakis czas kłuje jajnik , czasami pobolewa brzuch jak na okres i to od 17dc czyli gdzies 2 dni po owulacji . Myślalam ze cycochy mnie troche pobolewaja ale chyba mi sie zdawało :D i w piątek wieczorem zaczął mi sie mega katar który juz powoli mija[emoji14]wczoraj sie czulam strasznie zmęczona i głowa mnie bolała ale jakos dotrwałam do dzisiaj :D chyba tyle :D

Powiem ci ze ciągle mi sie zdaje ze zaraz przyjdzie wredna małpa[emoji14]ale to pewnie przez te bóle podbrzusza które czasem mi dokuczają:p dziękuje raz jeszcze , odkąd zobaczyłam 2 kreski to zmieniam sposób odżywiania sie bo byl masakryczny no i odstawiam picie coli , no moze okazjonalnie sie troszke czasem napije:D bo to mój jedyny nałóg[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję. U mnie cola i czekolada to moje nalogi[emoji12]

Gratuluję. U mnie cola i czekolada to moje nalogi[emoji12]
Dziękuje :D no slodycze to swoja droga :D

34bw43r8u37t3olj.png

http://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html wzielam z tej strony i na koniec skopiowałam link z suwaczka:p potem wkleiłam go w ustawieniach ( bo mam apke na tel ) w miejsce gdzie jest nazwa telefonu która pokazuje sie pod postem[emoji14]bo tak to musiałam go recznie wklejac pod kazdy post[emoji14]inaczej nie umiem tego zrobic :D

34bw43r8u37t3olj.png
Chyba spróbuję jutro z komputera. Bo ja się loguje z telefonu nie ściągalam tej aplikacji . wkleilam link tam gdzie jest podpis ale niewiem czy to coś dało.

Dziękuje ;* i wspolczuje ze sie nie najlepiej czujesz :( Dzisiaj 27dc:) wczoraj zrobilam pierwszy test i pozytyw :) objawy jesli to mozna nazwać objawami to hmm co jakis czas kłuje jajnik , czasami pobolewa brzuch jak na okres i to od 17dc czyli gdzies 2 dni po owulacji . Myślalam ze cycochy mnie troche pobolewaja ale chyba mi sie zdawało :D i w piątek wieczorem zaczął mi sie mega katar który juz powoli mija[emoji14]wczoraj sie czulam strasznie zmęczona i głowa mnie bolała ale jakos dotrwałam do dzisiaj :D chyba tyle :D

Powiem ci ze ciągle mi sie zdaje ze zaraz przyjdzie wredna małpa[emoji14]ale to pewnie przez te bóle podbrzusza które czasem mi dokuczają:p dziękuje raz jeszcze , odkąd zobaczyłam 2 kreski to zmieniam sposób odżywiania sie bo byl masakryczny no i odstawiam picie coli , no moze okazjonalnie sie troszke czasem napije:D bo to mój jedyny nałóg[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie tez bolal brzuch w dzien kiedy mialam spodziewana @, na drugi dzien przeszlo :)

reklama
Siwa witaj w klubie .... dziś wróciliśmy od rodziny wieczorem i nasze dwie rybki dead. Mieliśmy jedna z 2 lata i kupiliśmy w zeszła sobotę drugą i dziś padły obie [emoji17] niesamowite....musiała jakaś zaraze przynieść. Tak mi szkoda tej starej [emoji26]
Jutro jedziemy po rybkę ... ale jedną. Nie chcę już żadnych par :/

A jak Ty się czujesz ? Testujesz jutro czy we wtorek ?
A może to jakiś znak dla nas, że ktoś nowy się pojawi .... [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry