reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja podejrzewam u siebie koło 16dc owu także zaczynam cały czas przed też,dupcie w górę wygramy,,
Widzisz, ja generalnie w nosie zawsze miałam owu, bolało, widziałam że jest. Ale który to był dzień to mało mnie obchodziło [emoji14] teraz 3 cykl. W 1 owu 18dc, 2gim 16dc. Śluz raz jest, raz nie. Zazwyczaj jest jak nie myślę o zaciązaniu [emoji23] w zeszłym cyklu bara było w owu i nic. Dlatego chciałam go bardziej obstawic, bo coś czuje ze ten cykl będzie jeszcze krótszy... Bez sensu wszystko, ochota jest, śluz jest, tylko faceta brak [emoji1]

reklama
Dziękuje ;* i wspolczuje ze sie nie najlepiej czujesz :( Dzisiaj 27dc:) wczoraj zrobilam pierwszy test i pozytyw :) objawy jesli to mozna nazwać objawami to hmm co jakis czas kłuje jajnik , czasami pobolewa brzuch jak na okres i to od 17dc czyli gdzies 2 dni po owulacji . Myślalam ze cycochy mnie troche pobolewaja ale chyba mi sie zdawało :D i w piątek wieczorem zaczął mi sie mega katar który juz powoli mija[emoji14]wczoraj sie czulam strasznie zmęczona i głowa mnie bolała ale jakos dotrwałam do dzisiaj :D chyba tyle :D

Powiem ci ze ciągle mi sie zdaje ze zaraz przyjdzie wredna małpa[emoji14]ale to pewnie przez te bóle podbrzusza które czasem mi dokuczają:p dziękuje raz jeszcze , odkąd zobaczyłam 2 kreski to zmieniam sposób odżywiania sie bo byl masakryczny no i odstawiam picie coli , no moze okazjonalnie sie troszke czasem napije:D bo to mój jedyny nałóg[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję. U mnie cola i czekolada to moje nalogi[emoji12]

Gratuluję. U mnie cola i czekolada to moje nalogi[emoji12]
Dziękuje :D no slodycze to swoja droga :D

34bw43r8u37t3olj.png

http://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html wzielam z tej strony i na koniec skopiowałam link z suwaczka:p potem wkleiłam go w ustawieniach ( bo mam apke na tel ) w miejsce gdzie jest nazwa telefonu która pokazuje sie pod postem[emoji14]bo tak to musiałam go recznie wklejac pod kazdy post[emoji14]inaczej nie umiem tego zrobic :D

34bw43r8u37t3olj.png
Chyba spróbuję jutro z komputera. Bo ja się loguje z telefonu nie ściągalam tej aplikacji . wkleilam link tam gdzie jest podpis ale niewiem czy to coś dało.

Dziękuje ;* i wspolczuje ze sie nie najlepiej czujesz :( Dzisiaj 27dc:) wczoraj zrobilam pierwszy test i pozytyw :) objawy jesli to mozna nazwać objawami to hmm co jakis czas kłuje jajnik , czasami pobolewa brzuch jak na okres i to od 17dc czyli gdzies 2 dni po owulacji . Myślalam ze cycochy mnie troche pobolewaja ale chyba mi sie zdawało :D i w piątek wieczorem zaczął mi sie mega katar który juz powoli mija[emoji14]wczoraj sie czulam strasznie zmęczona i głowa mnie bolała ale jakos dotrwałam do dzisiaj :D chyba tyle :D

Powiem ci ze ciągle mi sie zdaje ze zaraz przyjdzie wredna małpa[emoji14]ale to pewnie przez te bóle podbrzusza które czasem mi dokuczają:p dziękuje raz jeszcze , odkąd zobaczyłam 2 kreski to zmieniam sposób odżywiania sie bo byl masakryczny no i odstawiam picie coli , no moze okazjonalnie sie troszke czasem napije:D bo to mój jedyny nałóg[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie tez bolal brzuch w dzien kiedy mialam spodziewana @, na drugi dzien przeszlo :)

reklama
Siwa witaj w klubie .... dziś wróciliśmy od rodziny wieczorem i nasze dwie rybki dead. Mieliśmy jedna z 2 lata i kupiliśmy w zeszła sobotę drugą i dziś padły obie [emoji17] niesamowite....musiała jakaś zaraze przynieść. Tak mi szkoda tej starej [emoji26]
Jutro jedziemy po rybkę ... ale jedną. Nie chcę już żadnych par :/

A jak Ty się czujesz ? Testujesz jutro czy we wtorek ?
A może to jakiś znak dla nas, że ktoś nowy się pojawi .... [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry