uwiez, zycze mdlosci hihi dbaj o sobie!!!!!Dziękuje :*** [emoji7][emoji173] jeszcze nie moge w to uwierzyc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uwiez, zycze mdlosci hihi dbaj o sobie!!!!!Dziękuje :*** [emoji7][emoji173] jeszcze nie moge w to uwierzyc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak kochana co 2dni,pełna para,ale paski owu bielutkie,czyli seks bez zabezpieczeńDocia1975 jak tam staranka , idą pełną parą ? ja chyba od dziś mam płodne , ale przytulanki już wdrążone
Dziękuje ;* i wspolczuje ze sie nie najlepiej czujesz Dzisiaj 27dc wczoraj zrobilam pierwszy test i pozytyw objawy jesli to mozna nazwać objawami to hmm co jakis czas kłuje jajnik , czasami pobolewa brzuch jak na okres i to od 17dc czyli gdzies 2 dni po owulacji . Myślalam ze cycochy mnie troche pobolewaja ale chyba mi sie zdawało i w piątek wieczorem zaczął mi sie mega katar który juz powoli mija[emoji14]wczoraj sie czulam strasznie zmęczona i głowa mnie bolała ale jakos dotrwałam do dzisiaj chyba tylePytanie do Megan: jakie masz objawy i ktory to dc? )))
Powiem ci ze ciągle mi sie zdaje ze zaraz przyjdzie wredna małpa[emoji14]ale to pewnie przez te bóle podbrzusza które czasem mi dokuczają dziękuje raz jeszcze , odkąd zobaczyłam 2 kreski to zmieniam sposób odżywiania sie bo byl masakryczny no i odstawiam picie coli , no moze okazjonalnie sie troszke czasem napije bo to mój jedyny nałóg[emoji14]uwiez, zycze mdlosci hihi dbaj o sobie!!!!!
Lui, już niejedna obstawiala i spisywała na straty a potem zonk [emoji2] a 10dpo to wcześnie bardzo, może Bąbel jeszcze się nie zadomowil. A ty chcesz żeby już rozróbe robił [emoji1] [emoji1] [emoji16]
Wiesz, ile cykli tyle testów, tak naprawdę to cholera wie [emoji14] Ale teoretycznie tak. Chociaż mnie nawet @ nie powstrzymywala przed chęcią robienia testu [emoji1]Ale jakoś tak.. Nic nie czuje Test powtórzę jeszcze w środę. Dzień przed małpa już chyba wyjdzie?
14dc to już owu co ty mówisz,hahaU mnie 10dc, ale chyba nic z tego nie będzie [emoji17] Przytulanki były w 6dc, kolejne szykują się dopiero na 14dc [emoji17] no cóż, najwyżej zabawie z wami dłużej [emoji16]
No niekoniecznie [emoji4] i u mnie tak nie jest [emoji6]14dc to już owu co ty mówisz,haha
Ja podejrzewam u siebie koło 16dc owu także zaczynam cały czas przed też,dupcie w górę wygramy,,No niekoniecznie [emoji4] i u mnie tak nie jest [emoji6]
Poza tym chciałam właśnie nie trafić bezpośrednio w owu. Albo trafić, ale żeby wcześniej reż był seks, bo w samo owu nie działa... Chciałam go bardziej obstawic. No i, nie oszukujmy się, 14dc to ideał, cholera wie co się stanie do czwartku i czy będzie ochota. Bo na siłę nic robić nie zamierzam.