reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak dla mnie śluz bardziej wiarygodny jednak, coś się może opóŹnić, przesunąć... A tego smartfon już nie ogarnie [emoji16] ja mam wrażenie że mój wyznacza dzień później niż tak naprawdę mam. A czuje, bo jajnik nasuwa mnie jak skurczybyk [emoji2]
U mię tak samo. Apka wyznacza inaczej a śluz i boleści jajnika mam wcześniej 1-2 dni

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No cos tam widać jeszcze :) myslalam ze po 3 godzinach te plamy i zacieki znikną .. Nie mam wlasnie bo wczoraj w aptece sie skonczyly :o zaraz jade do sklepu to wstapie do rossmana i kupie chyba z 3 testy ..ah ale zaczynam panikowac

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!!!! Wspaniała wiadomość :* wszystko będzie dobrze. Kreche widać jak na dłoni, nie trzeba zdjęcia powiększać. Ale się cieszę :) głowa do góry! Nie panikuj :*

Jezu dziewczyny ledwo pisze tego posta bo rece mi sie trzęsą !!!! K wstal do pracy a mi sie siku chcialo i mowie a sikne se .. I siknęłam !!! Jestem w ciąży !!! Az zaczął mnie z tych emocji jajnik kłuć hahaha boze zaraz wrzuce zdjecie testu :D dopiero 26dc ale kreska nawet wyrazna

Gratuluję bardzo!!!

km5sio4pghry649q.png

Dziękuje !:* mam nadzieje ze wszystko bedzie okej a ja nie wypaliłam z radoscia za wczesnie[emoji14]

Na pewno nie .... każda z nas miala takie krechy na początku ciąży .... co więcej Twoja jest naprawdę widoczna, wiec luzik [emoji6]
Moja z pierwszej ciąży mąż wypatrzyl trzymając przy oknie. Ja w ogóle nic nie wiedziałam ....i później juz była tylko ciemniejsza [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan! Superrr gratuluję!! Pytalas kiedy testuje a ja nie zdążyłam odpisac a tu takie wieści!! Nie testowalam jeszcze bo pomyślałam, że dopiero 26 dzień cyklu i moze nie wyjść. Jakoś czuję, że to nie teraz.. Od wczoraj bolace piersi, wydają się ciepłe, ale może sobie wmawiam.
A dzisiaj wyprawiam urodzinki swoje, ale ze względu na moje gardło nie będę zażywać alkoholu
Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki, żeby bylo wszystko ok!
Ps. Tez czułam jajnik do wczoraj lub przedwczoraj.

Do góry