reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak dla mnie śluz bardziej wiarygodny jednak, coś się może opóŹnić, przesunąć... A tego smartfon już nie ogarnie [emoji16] ja mam wrażenie że mój wyznacza dzień później niż tak naprawdę mam. A czuje, bo jajnik nasuwa mnie jak skurczybyk [emoji2]
U mię tak samo. Apka wyznacza inaczej a śluz i boleści jajnika mam wcześniej 1-2 dni

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No cos tam widać jeszcze :) myslalam ze po 3 godzinach te plamy i zacieki znikną .. Nie mam wlasnie bo wczoraj w aptece sie skonczyly :o zaraz jade do sklepu to wstapie do rossmana i kupie chyba z 3 testy ..ah ale zaczynam panikowac

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!!!! Wspaniała wiadomość :* wszystko będzie dobrze. Kreche widać jak na dłoni, nie trzeba zdjęcia powiększać. Ale się cieszę :) głowa do góry! Nie panikuj :*

Jezu dziewczyny ledwo pisze tego posta bo rece mi sie trzęsą !!!! K wstal do pracy a mi sie siku chcialo i mowie a sikne se .. I siknęłam !!! Jestem w ciąży !!! Az zaczął mnie z tych emocji jajnik kłuć hahaha boze zaraz wrzuce zdjecie testu :D dopiero 26dc ale kreska nawet wyrazna

Gratuluję bardzo!!!

km5sio4pghry649q.png

Dziękuje !:* mam nadzieje ze wszystko bedzie okej a ja nie wypaliłam z radoscia za wczesnie[emoji14]

Na pewno nie .... każda z nas miala takie krechy na początku ciąży .... co więcej Twoja jest naprawdę widoczna, wiec luzik [emoji6]
Moja z pierwszej ciąży mąż wypatrzyl trzymając przy oknie. Ja w ogóle nic nie wiedziałam ....i później juz była tylko ciemniejsza [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan! Superrr gratuluję!! Pytalas kiedy testuje a ja nie zdążyłam odpisac a tu takie wieści!! Nie testowalam jeszcze bo pomyślałam, że dopiero 26 dzień cyklu i moze nie wyjść. Jakoś czuję, że to nie teraz.. Od wczoraj bolace piersi, wydają się ciepłe, ale może sobie wmawiam.
A dzisiaj wyprawiam urodzinki swoje, ale ze względu na moje gardło nie będę zażywać alkoholu
Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki, żeby bylo wszystko ok!
Ps. Tez czułam jajnik do wczoraj lub przedwczoraj.

Do góry