Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przestań nie stresuje się wszystko będzie dobrze ciesz się swoim szczęściem i tyle.Kurde ale zaczynam sie stresowac bo ten test po 3 godzinach wyglada coraz dziwniej...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny specjalistki [emoji3] a ja mam pytanie odnośnie owu. Od zawsze cykle regularne 29 dniowe. Kalenarzyk wyznacza owu na 15 dc, wiadomo oblicza jak komputer. Za to ja kulminacje śluzu plodnego takiego,, białko jaja kurzego,, mam zazwyczaj 13/14dc po czym na drugi dzień zawsze jest już metny i biały. I teraz się zastanawiam czy byście obstawialy jak komputer pokazał czy bardziej z obserwacji śluzu????
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas to samo, celujemy w dziewuche [emoji16] [emoji1]Jestem po pierwszym cyklu, nie zaskoczyło, zmniejszam teraz odstęp bo my tylko zlote strzały robimy [emoji3] mamy ochotę na dziewczynkę
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Magan gratulacje kochana. Wiedziałam, że Ci się uda !!!! [emoji1] [emoji1] [emoji1]Zobacz załącznik 780510
Jeszcze nie wyschnął ale mam nadzieje ze lepiej widac a moze ja mam jakies omamy z rana[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No cos tam widać jeszcze myslalam ze po 3 godzinach te plamy i zacieki znikną .. Nie mam wlasnie bo wczoraj w aptece sie skonczyly zaraz jade do sklepu to wstapie do rossmana i kupie chyba z 3 testy ..ah ale zaczynam panikowacMegan, a widać drugą kreskę teraz na teście?
Masz drugi test żeby nasikać ?
Dziękuje !:* mam nadzieje ze wszystko bedzie okej a ja nie wypaliłam z radoscia za wczesnie[emoji14]Magan gratulacje kochana. Wiedziałam, że Ci się uda !!!! [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Ciesz się ile wlezie!!!
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom